Så, hva har vi faktisk laget?

Til oss kan du komme med med vage ideer eller konkrete utfordringer, store prosjekter eller mindre oppgaver – vi i FJUZ gleder oss til å sette i gang! Her gir vi deg oversikt over noen av utfordringene vi har løst for våre kunder.

Hageland – der kunnskapen gror

Hageland og FJUZ samarbeider tett. Siden høsten 2019 skapt gode resultater fra idé og strategi til foto og produksjon av film og nettside.

Animasjon, Design, Film, Foto, Sosiale Medier & Web

Skien By – Skien Fashion Week

FJUZ kommunikasjon har sammen med Skien By utviklet idé, og står bak design, foto og filmproduksjon til Skien Fashion Week. I tillegg har FJUZ produsert et eget magasin som distribueres til innbyggerne.

Animasjon, Design, Film, Foto & Web

Banken for Telemark og telemarkinger

Les historien bak filmen FJUZ laget for Sparebank 1 Telemark. Vi liker å kalle Telemark for Norge i miniatyr – kanskje fordi det stemmer?

Film

Påskekrim fra Hageland i Juleland

I Hagelands julebykalenderen fulgte vi drama i selveste Juleland! Kent likte ikke julen og det passet dårlig når man bor i selveste juleby. Med 24 små filmer skapte Hageland engasjement på Facebook som både sjarmerte og engasjerte i adventstiden.

Animasjon, Film & Sosiale Medier

Malme Eiendomsutvikling – bygger boliger det er godt å komme hjem til

Les hvordan Skagerak Eiendom ble forvandlet til Malme Eiendomsutvikling. FJUZ skapte ny identitet og profil, men fortsatt fokus på trygghet, kvalitet og god smak. FJUZ utviklet nye nettsider og har deretter produsert både prospekt, annonser og skilt.

Design, Foto & Web

Fornebu S – magasinet som inspirerer til handel

Fornebu S skal være et senter for de som ønsker effektiv storhandling, eller lar seg friste av spennende utvalg av gjennomgående høy kvalitet. FJUZ har siden oppstart vært ansvarlig for senterets magasin som har vist seg å være en spennende del av senterets merkevarebygging siden oppstarten i 2016.

Design & Foto

Guard – Takler morgendagens utfordringer

Guard Automation ønsket en moderne nettside. Design og struktur skulle gi de besøkende tillit til at Guard har kompetansen som skal til for å løse morgendagens utfordringer for kundene. Se hvordan FJUZ løste oppgaven her.

Film & Web

Skien By – kjærlighet til den lille storbyen

FJUZ har siden oppstart av Skien By jobbet med utvikling av strategi og profil for Skien. Vi har også vært en aktiv innholdsleverandør og delt de varme historiene fra den lille storbyen

Design, Film, Foto, Sosiale Medier & Web

Floriss – Begeistrer med blomster

Floriss ønsket seg en helhetlig og tydelig visuell stemme overfor både franchisetakerne og kundene sine. Se hvordan vi løste oppgaven her

Design, Film, Foto, Sosiale Medier & Web

Maskineriet – et troverdig og innovativt callsenter

FJUZ har utviklet ny profil og webside for Maskineriet. Se hvordan vi løste oppgaven for et av landets største kundeservicesenter.

Animasjon, Design, Film, Foto & Web