Så, hva har vi faktisk laget?

Til oss kan du komme med med vage ideer eller konkrete utfordringer, store prosjekter eller mindre oppgaver – vi i FJUZ gleder oss til å sette i gang! Her gir vi deg oversikt over noen av utfordringene vi har løst for våre kunder.

Malme Eiendomsutvikling – bygger boliger det er godt å komme hjem til

Les hvordan Skagerak Eiendom ble forvandlet til Malme Eiendomsutvikling. FJUZ skapte ny identitet og profil, men fortsatt fokus på trygghet, kvalitet og god smak. FJUZ utviklet nye nettsider og har deretter produsert både prospekt, annonser og skilt.

Design, Foto & Web

Fornebu S – magasinet som inspirerer til handel

Fornebu S skal være et senter for de som ønsker effektiv storhandling, eller lar seg friste av spennende utvalg av gjennomgående høy kvalitet. FJUZ har siden oppstart vært ansvarlig for senterets magasin som har vist seg å være en spennende del av senterets merkevarebygging siden oppstarten i 2016.

Design & Foto

Guard – Takler morgendagens utfordringer

Guard Automation ønsket en moderne nettside. Design og struktur skulle gi de besøkende tillit til at Guard har kompetansen som skal til for å løse morgendagens utfordringer for kundene. Se hvordan FJUZ løste oppgaven her.

Film & Web

Skien By – kjærlighet til den lille storbyen

FJUZ har siden oppstart av Skien By jobbet med utvikling av strategi og profil for Skien. Vi har også vært en aktiv innholdsleverandør og delt de varme historiene fra den lille storbyen

Design, Film, Foto, Sosiale Medier & Web

Floriss – Begeistrer med blomster

Floriss ønsket seg en helhetlig og tydelig visuell stemme overfor både franchisetakerne og kundene sine. Se hvordan vi løste oppgaven her

Design, Film, Foto, Sosiale Medier & Web

Maskineriet – et troverdig og innovativt callsenter

FJUZ har utviklet ny profil og webside for Maskineriet. Se hvordan vi løste oppgaven for et av landets største kundeservicesenter.

Animasjon, Design, Film, Foto & Web

Christiania Belysning – Inspirerende kvalitet

Å vise spennende kvalitetsdesign og samtidig være en kilde til inspirasjon har vært svært viktig for Christiania Belysning. Her kan du lese hvordan FJUZ ga Christiania Belysning en tydelig visuell stemme

Animasjon, Design, Foto & Sosiale Medier

Grenland Havn – en profil for fremtiden

Grenland Havn ønsket å videreutvikle havnen som en av Norges viktigste gjennom aktiv tilrettelegging for regionens næringsliv og bærekraftige transport. Grenland Havn ønsket også å være en attraktiv arbeidsplass med en miljøvennlig profil.

Design

SPAR – De gode tilbudene

Å skape trafikk til butikk handler mye om å fortelle pris- og kvalitetsbevisste kunder om gode tilbud. FJUZ og SPAR har de siste 20 årene samarbeidet tett fra idéfaser til trykk og distribusjon av kundeaviser og materiell i butikk.

Design & Foto

Flower Friday – Skal det være en fredagsbukett?

Hvor kjøpte du blomster sist? Med buketter til salgs i både kiosker, bensinstasjoner og matbutikken, ønsket Floriss å ta grep for å øke salget av blomster i butikkene sine opp mot helgen. Slik løste vi den utfordringen.

Design, Film, Foto, Sosiale Medier & Web