Guard Automation – Takler morgendagens utfordringer

Guard Automation ønsket å signalisere at selskapet har kompetansen til å løse morgendagens utfordringer. Basert på grundig strategiarbeid har FJUZ i 2017 skapt en interaktiv nettside som kommuniserer virksomhetens styrker og forteller de gode historiene om utfordringene som de ansatte løser.

Først litt om Guard

Guard Automation er førende leverandør av industriell automasjon og systemintegrasjon i Norge og Sverige. Siden 1984 har Guard levert komplette, integrerte løsninger for vei og bane og vann, produksjonsindustri og smarte bygg.

Levert: 2017
Produkter: webdesign og film guard.no

Utfordringen

Guard Automation mente at den eksisterende nettsiden ikke formidlet at selskapet er en aktiv medspiller innen utviklingen i industriell produksjon, den såkalte Industri 4.0-revolusjonen, Kunden ønsket en moderne nettside med webdesign og struktur som ga besøkende tillit til at Guard har den kompetansen som skal til for å løse morgendagens utfordringer for sine kunder.

Det var også viktig at nettsiden skulle kommunisere den gode historien rundt oppgavene og tjenestene som de ansatte i Guard utfører.

  • slik ser guar.no ut på smartphone og tablet

Løsning

FJUZ gjorde et grundig strategiarbeide for å identifisere Guards mål og målgrupper for den nye nettsiden. Det var avgjørende å prioritere hvilket innhold som skulle ha primærfokus, og deretter lage et intuitivt interaksjonsdesign.

Den røde tråden gjennom arbeidet vårt var å gi målgruppen trygghet om at leverandøren de møter

forstår hvordan man tilrettelegger for bærekraftig utvikling.

Det var også viktig å tydeliggjøre at Guard Automation er et godt valg av partner. Ikke bare når det gjelder det å identifisere løsninger, men også at de har den kompetansen som skal til for å effektivisere og forbedre kundenes utfordringer.

  • Guard.no laget av FJUZ kommunikasjon

Resultat

slik ser guar.no ut på smartphone og tablet

Dette oppdraget er så ferskt at vi fortsatt venter på å se resultater av arbeidet!

Les mer om hvordan FJUZ utvikler nye nettsider eller se mer av vårt arbeid her.

Digital Leder Solfrid Djuve

Har du spørsmål rundt dette arbeidet?

Ikke nøl med å ta kontakt med Solfrid !

Solfrid jobber som prosjektleder i FJUZ, med hovedfokus på digitale prosjekter. Solfrid har erfaring innen både digital kommunikasjon og analyse og har et sterkt engasjement for innholdsmarkedsføring

Har du spørsmål rundt dette arbeidet?

Ikke nøl med å ta kontakt med Solfrid!

foto-fjuz-kommunikasjon-skien-bymalme nettside laget av fjuz