Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Rådgiver Lasse Eriksen

Bygg din merkevare effektivt – med FJUZ

Effektiv kommunikasjon har aldri vært viktigere, særlig i byggebransjen. For mange blir det nøkkelen til å sikre vekst i usikre tider.

Enten du trenger å markedsføre dine produkter, tjenester eller materialer, kan våre verktøy hjelpe deg å nå dine drømmer på rekordtid.

Vår verktøykasse:

Fjuz om SEO

Innsikt

Innsikt er grunnmuren i all kommunikasjon. Det handler om å forstå målgruppen, hva de faktisk bryr seg om, og ikke minst hva som må til for at de skal bry seg om deg.

Fjuz_IdéKonseptutvikling_1920x1080

Kreativitet

Før vi kan få folk til å bry seg må vi først fortjene deres oppmerksomhet. Det er her kreativitet kommer inn. Vi må skape noe som treffer spikeren på hodet, som begeistrer og som engasjerer.

Fjuz om digital markedsføring

Synlighet

Ved hjelp av analyse, optimalisering og andre digitale måleredskaper hjelper vi deg å nå ut til riktig målgruppe i riktig kanal til riktig tid. Som igjen gir økt effekt og en sikrere avkastning for dine annonsekroner.

La oss bygge noe sammen

Vi i Fjuz kan våre verktøy, men vi bygger ikke bare merkevarer ment for å vare. Vi bygger også gode og langvarige kundeforhold, og vi er stadig på utkikk etter nye.

Del dine drømmer med oss, så lager vi en byggetegning sammen.

Kontakt oss

FORRETNINGSUTVIKLER

Kai Aurbekkholen

92033222

RÅDGIVER

Lasse Lund Eriksen

97076330

Rådgiver

Tone Merete Nilsen

90959106