Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Leveranse: Art Direction • Film • Strategi • Digital markedsføring • Tekst

HAGELAND – I hagen til Jenny & Thomas

I «Hagen til Jenny og Thomas» følger vi Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad i jakten på drømmehagen. Serien er utviklet av Fjuz i samarbeid med Hageland – som ville lage noe som inspirerte unge voksne til å ta fatt på egen hage. Resultatet ble «Hagen til Jenny og Thomas», en nettbasert miniserie i 7 deler.

Troverdige nybegynnere

Når det kom til rollebesetningen, ble valget såre enkelt, ifølge skaperne. Jenny og Thomas er likandes, troverdige og viktigst av alt – de ville bygge en hage fra scratch uten noe særlig forkunnskap. Det perfekte utgangspunkt for hagebasert «edutainment». Gjennom 7 episoder i lettbent og kort format får vi være med på parets reise fra bar bakke til drømmehage. Med eksperthjelp fra sjefsgartner i Hageland, Knut, får de kunnskapen de trenger på veien.

Sjekk ut filmene og landingssiden her. 

Hage for alle

Serien fokuserer naturlig nok på nye hageeiere, men her kan alle lære noe, også de med grønne fingre. Knuts kjærlighet for hager er smittsom, og tipsene han kommer med kan hjelpe alle og enhver. Både med å få planter til å trives der du bor, og med å få deg til å trives i din hage. Serien er skapt for å spre hagekunnskap på en underholdende og givende måte, slik som hagearbeid skal være. Episodene er å se på Youtube og Instagram i tillegg til Hagelands egen landingsside.