Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Leveranse: Design • Sosiale medier • Foto • Styling • Rådgivning

HERKULES – med hjerte for mote

Som en del av vår avtale med Citycon, som eier 17 kjøpesentre i Norge, er vi så heldige å få formidle lokale historier, mennesker og livsstil sammen med Herkules i Skien. Herkules er Telemarks største kjøpesenter med 110 butikker og et hjerte som banker for mote.

Om kunden

Herkules har som mål å utstråle raushet, ekthet og mot i kommunikasjonen sin. Samtidig ønsker de å vise seg som et multifunksjonelt, spennende og tidsbesparende senter med høy grad av motefaktor; et førstevalg for yngre målgrupper.

Vår løsning

For å ivareta Herkules sine verdier og mål, har vi etablert en moteprofil. Anette Jørgensen (@anettejorgi) deler sine favoritter og guider oss gjennom trendene som gjelder for sesongen.

Vi tar produktfoto i ulike miljøer, lager inspirerende stillebenbilder og skriver artikler som gir forbrukeren enkle stylingtips som passer i en travel hverdag.

Sist, men ikke minst kjører vi livesendinger og reels på Instagram med stor suksess.

#alwayson

For Herkules jobber vi etter en #alwayson-strategi. Innholdet vi produserer blir delt på Instagram, Facebook, skjermer på senteret og nettsiden. Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med innholdsproduksjon og strategi i sosiale medier? Kontakt oss her.