Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Leveranse: Design • Art Direction • Tekst • Web • Strategi

Lietorvet – nært og kjært siden 1972

Lietorvet, det tradisjonsrike kjøpesenteret i øvre del av Skien sentrum, fylte 50 år i september. Det ønsket de å feire gjennom hele 2022!

Jubileumsprofil

Vi foreslo å lage en egen jubileumsprofil som ga 2022 et tydelig feststemt preg, og som skilte seg fra Lietorvets vanlige grafiske uttrykk. Vi tok utgangspunkt i den eksisterende profilen, men lagde en ny vri på fargepaletten og en egen jubileumslogo- og font.

Faghandel i 50 år

Lietorvet ble først etablert på Lie i Skien i 1972, og har siden det fått en spesiell plass i hjertet til de nærmere 60 000 som bor i nærheten og bruker senteret flittig. Kjøpesenteret er spesielt kjent for sin butikkmiks innen faghandel – her finner du alt du trenger og kan få gode råd fra folk som kan faget sitt. Mange av butikkene har vært med fra starten.

Foto og jubileumsmagasin

Vi gjorde en fotoshoot med de ansatte på senteret, og laget to utgaver av et jubileumsmagasin (vår/sommer og høst) der de prydet både forsiden og resten av innholdet:

Se magasinet her

Fest på alle flater

Jubileumsprofilen- og materiellet er brukt på alle flater – web, utendørs, print og i butikk – for å skape en rød tråd og fin helhet rundt jubileumsåret på Lietorvet. Ingen i Skien skal gå glipp av at Lietorvet er 50 år i år!