Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Leveranse: Design • Foto • Tekst

SPAR – en riktig god jul

I samarbeid med Sporenstrek og fotograf Aina C. Hole, har vi laget inspirerende og sesongbaserte oppskriftshefter for SPAR siden 2014. Julen 2021 ble en riktig god en! 36 sider med matglede, snertene ordspill og bilder som nærmest dufter av jul. De 135 000 heftene forsvant fra SPAR-butikkene like fort som ribba på julebordet, men heldigvis ligger den digitale versjonen fortsatt og godgjør seg her. 

Denne gangen tørket vi støv av tradisjonsrike oppskrifter. Noen fikk nye vrier, andre beholdt vi som de er. Og slik er det vel med julen? Mye skal være som før, men det er alltid rom for nye tradisjoner (og dessert).

Tradisjon tro byr ikke SPARs oppskriftshefter bare på deiglig julebakst, fyllstendig himmelske retter og limelig digge mocktails, men også (du gjettet det) flust av ordspill! Som for eksempel Take a baow, Ren (f)laks, Ostoppelig ostefat, Kringlebells, kringlebells, kringle all the way og Julegrano-la-la. 

To be or Toblerone? Det er egentlig ikke spørsmålet, for du trenger ikke lure på om Toblerone og Ferrero Rocher er en god kombinasjon etter å ha prøvd denne smaksbomben av en sjokoladekake.

Les mer om hvordan vi kan hjelpe din merkevare med design, tekst og konseptutvikling. 

Vi lager også butikkmateriell til SPAR-butikker over hele landet, som gjenspeiler tematikken, bildene og designet i oppskriftsheftet. Eksempler på materiell er pop-ups, plakater og takplakater. I tillegg formidler vi julekampanjen i kundeavis, digital markedsføring og på spar.no.