Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Leveranse: Rådgivning • Digital markedsføring

STORBUA – 190% økt omsetning i nettbutikk


Storbua tilbyr produkter innen knivmaking, slirer, Epoxy og slipeutstyr. De holder til i Møre og Romsdal og sender varer over hele verden. Kunden kom til oss med et ønske om å øke salget og omsetningen i nettbutikken ved hjelp av Google Ads (paid search og Smart Shopping). Med på kjøpet fikk vi en ekstra utfordring: kniver kan bli sett på som våpen og er derfor et krevende produkt å annonsere for. 

gyuto knivblad

Om prosjektet

For å sikre topp kvalitet på kampanjekjøringen, pauset vi alle aktivitetene som lå der fra før og bygde oppsettet og markedsstrategi fra bunnen av. Noe av det viktigste i en slik prosess er utførelse av søkeordsanalyse, og sørge for at strukturen på nettsiden gjenspeiler annonsekontoen. Da oppnår vi best mulig relevans og kan allokere penger til produktene som gir høy fortjeneste.

Resultater

Vi startet annonseringen for Storbua.no 1. januar 2021. Google Ads står nå for, eller er delaktig i, 91% av salgene og omsetningen på storbua.no. Kunden har ikke økt markedsbudsjettet sitt i denne perioden. Likevel har omsetningen steget med 190%, antall ordre har økt med 155% og påbegynte ordre med 646% sammenlignet med fjoråret!

storbua resultater

Kilde: Omsetning for Storbua.no 1. jan – 31. jul 2021 vs tilsvarende periode 2020.

 

Trenger du hjelp med Google Ads?
Fjuz har lang erfaring med Google Ads uavhengig av markedssegment. Ønsker du mer trafikk, økt omsetning i nettbutikk eller flere leads? Ta kontakt for en uforpliktende samtale.