Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Er du vår nye performance-spesialist?

Til vår performance-avdeling leter vi etter en kollega som elsker å optimalisere digitale kampanjer – både tidsavgrensede kampanjer og always-on aktiviteter. Er dette deg?

Er du vår nye performance-spesialist?

Jobb hos oss10. 11. 2023

Hva trenger vi?

Vi trenger deg som kjenner Google Ads ut-og-inn, og har hands-on erfaring med oppsett og drift av kampanjer på tvers av alle mulighetene Google Ads byr på. Du har en god forståelse for hvilke type kampanjer som fungerer for å oppnå ulike mål og evner å utforme kampanjestrategier basert på disse.

Hvem tror vi du er?

Du har jobbet mye med operativ drift av kampanjer. Akkurat hvor lenge du har jobbet med dette er åpent for oss, men du motiveres av å oppnå gode resultater for kundene våre. Du har også flere eksempler på hvordan du har oppnådd gode resultater tidligere.
I løpet av din karriere har du nok prøvd deg innen flere områder innenfor performance marketing, men vi forventer ikke at du er ekspert på alt.

Du har evnen til å finne og tilegne deg ny kunnskap og er opptatt av å holde deg oppdatert på hva som skjer innen ditt fagområde. Vi håper også at du liker å dele kunnskap med andre – både kollegaer og kunder.

Hvem er Fjuz?

Fjuz er et kommunikasjonshus med hovedkontor i Skien og avdelingskontor i Oslo. Vi er en nysgjerrig og engasjert gjeng på 30 personer som sammen utvikler merkevarer gjennom helhetlige strategier, kreative ideer og effektfull kommunikasjon.

For oss dreier det seg om å få ting til å skje. Når vi ser drømmer og ideer, tørster vi etter å gjøre dem til virkelighet. Vi er både reaksjonssterke og proaktive. Derfor legger vi all vår flid i å realisere, begeistre, inkludere og utvikle partnerne våre. Og oss selv.

Hva kan vi tilby?

Som ny fjuzer vil du få muligheten til å jobbe med en portefølje av kunder med stor variasjon i størrelse og bransje. Alt fra små lokale virksomheter til nasjonale kjeder. Du vil bli en del av teamet som leverer på de ulike kundene og jobbe tett på f.eks. designere, tekstforfattere, rådgivere, fotografer og utviklere hvor alle jobber mot det samme målet – det beste for kundene våre.

Hva forventer vi av en ny fjuzer?

Kommunikasjon med kolleger og kunder er grunnsteinen i alt vi gjør i Fjuz, så gode språkferdigheter er en forutsetning. Dette kommer blant annet til syne ved å utforme annonsetekster som fungerer.

I Fjuz ønsker vi å være pålitelige og fremoverlente overfor kundene våre. Det er derfor viktig for oss at du er strukturert og nøyaktig. I tillegg ønsker vi oss noen som evner å se nye muligheter for kunden og fremme disse, både internt i kundeteamet og i dialog med kunden.

Høres dette ut som den perfekte jobben for deg?

Send oss din søknad og CV til stilling@fjuz.no
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Skien eller Oslo

Har du spørsmål om stillingen? Kontakt oss gjerne!
Ingrid Nes, ingrid@fjuz.no
Tlf 91359148
Kai Aurbekkholen, kai@fjuz.no
Tlf 92033222
Vi gleder oss til å høre fra deg!