Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Fjuz effekt

Fjuz effekt er alt vi tilbyr, men er til gjengjeld akkurat det du trenger.

Fjuz består av kreatører, rådgivere, performance-spesialister, grafiske designere, fotografer og webutviklere. Sammen skaper vi resultater med vår metode Fjuz effekt. Kundene våre brenner for det de holder på med. Det gjør vi også! Dermed handler det om å forene krefter – internt og i samarbeid med deg som kunde.

Fjuz Effekt

Slik jobber vi

Noen av oss har analytiske hoder. Andre kreativt driv. Felles for alle er ønsket om å skape resultater på vegne av merkevaren din. Vi begynner med å besvare spørsmålet: hva er målet? Deretter kobler vi på folka og fagområdene som skal til for å nå det.

Fjuz om SEO

Innsikt og analyse

Vi blir kjent med merkevaren din, markedet ditt og målgruppene dine. Hvem er dere til for? Hva er dere aller best på i dag?  Hva er typiske utfordringer? Hvem konkurrerer dere med? Hva skiller dere fra andre? Hvilken posisjon har dere i dag – og hvilken ønsker dere å ta i fremtiden?

Fjuz om målsetninger

Målsettinger

Vi tar med oss innsikten videre og ser nærmere på spørsmålet: hvordan kan vi utvikle og løfte merkevaren din? Svaret bestemmer hvilke folk og fag vi kobler på underveis. Sammen setter vi konkrete mål for hva vi skal oppnå med samarbeidet.

Fjuz_IdéKonseptutvikling_1920x1080

Idé- og konseptutvikling

Vi drodler rundt hvilke budskap som vil fenge og i hvilke kanaler vi skal være synlige. I denne fasen handler det om å åpne opp – ikke begrense. Hva trigger målgruppen? Hvordan kan vi skille oss ut i mengden? Hvilke plattformer og verktøy vil bidra til å nå målsettingene våre?

Trykk og distribusjon Fjuz kommunikasjon

Avsjekk

Vi skisserer forslag til uttak og mediemiks. Deretter tar vi en avsjekk for å sikre at vi er på bølgelengde. Nå er tiden inne for å sette ideene under lupen. Vil de bidra til at vi når målene våre? Er vi relevante, troverdige og engasjerende for målgruppen? Vil vi være synlige på de riktige flatene?

Nettside utvikling av Fjuz

Design og utvikling

Vi produserer materiell som engasjerer og/eller utfordrer i de kanalene vi skal være synlige. Alt etter som hva vi har bestemt oss for å oppnå. For oss er god kommunikasjon en blanding av triggende og inspirerende budskap; skreddersydd for formatene vi har valgt å satse på.

Fjuz om digital markedsføring

Implementering og analyse

Vi lanserer og/eller distribuerer budskapet i relevante kanaler. I denne fasen jobber performance-avdelingen vår kontinuerlig med å forbedre resultatene til bedriften din. De følger strategien som gir maksimal effekt og bidrar til at du når dine forretningsmål.

Fjuz_Drift-optimalisering_1920x1080 2

Drift og optimalisering

Vi måler, justerer og forbedrer.
Vi lærer underveis – om målgrupper og plattformer.
Vi tar med oss ny innsikt i det videre samarbeidet.
Vi foreslår flere tiltak som kan gi effekt.
Vi gir oss ikke før du når dine mål.
Det er da vi oppnår det vi er til for.

Hvorfor Fjuz effekt?

Vårt mål er å styrke merkevaren din ved hjelp av gode ideer, helhetlig markedsstrategi og treffsikker synlighet. For oss handler det om å forene krefter – internt og i samarbeid med deg som kunde. Det er der magien – også kjent som resultatene – ligger.

For mange av kundene våre gjør vi markedsføring fra A til Å. Samarbeidet med merkevarer som Hageland, Home & Cottage og SPAR har pågått over flere år – noe vi vet ikke er tilfeldig. Men vi har også kunder med behov for enkeltstående tjenester som konseptutvikling, film og foto, sosiale medier eller SEO.

Sammen definerer vi hvilke folk og fag som skaper ønsket effekt for din merkevare. Ser vi muligheter for å lykkes enda bedre? Ja, så gjør vi justeringene som skal til. Vi gir oss ikke før du oppnår det du ønsker. Det er da vi oppnår det vi er til for.

Se våre tjenester her.