Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Fjuz søker digital designer / UI/UX-designer

Lyst til å jobbe som digital designer/ UI/UX-designer i et hyggelig reklamebyrå der takhøyden er stor og hverdagen spennende? Les videre!

Jobb hos oss03. 11. 2022

Fjuz er et totalbyrå basert i Skien og Oslo. Vi er utviklere, kreatører, rådgivere, grafiske designere, tekstforfattere, performance-spesialister og fotografer som sammen skaper effekt.

Livet som digital designer i Fjuz er…

morsomt, utfordrende og krever at du har god oversikt over egne arbeidsoppgaver. Vi håndterer mange prosjekter samtidig, så du må trives med høyt tempo og alt fra korte til romslige frister. For å lykkes hos oss bør du like effektiv jobbing, se løsninger framfor problemer, være fleksibel og åpen for nye muligheter.

Hos oss blir du en del av en webavdeling som leverer effektive og brukervennlige nettløsninger til små og store merkevarer. Vi jobber i kundeteam, og du må kunne samarbeide godt med kreative så vel som tekniske folk.

Les mer om vår utvikleravdeling

 

Du er …

komfortabel med å presentere både i kundemøter og internt. I våre digitale prosjekter vil du være en viktig brikke i alt fra planlegging av nye nettløsninger, ui-design, brukertesting, lage animasjon, innspill på forbedringer – for å nevne noe.

Noen av oppgavene du vil møte i Fjuz:

Den som vil passe inn i denne rollen har

Hva kan vi tilby?

Hos oss får du jobbe med spennende prosjekter og kunder som syns. Du får gode muligheter til å forme din egen arbeidshverdag. Vi er en innovativ arbeidsplass med et godt fagmiljø, konkurransedyktige betingelser, trivelige kolleger og fine lokaler sentralt i Oslo sentrum og Skien.

Vil du bli en del av denne gjengen? Send søknad/CV til stilling@fjuz.no. Søknadsfrist: snarest