Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Fjuz søker frontend/fullstack-utvikler

Vi ser etter etter en fullstack-utvikler med solid kompetanse på frontend. Trives du med mange prosjekter, høyt tempo og varierte oppgaver? Les videre!

Jobb hos oss20. 06. 2022

Fjuz er et totalbyrå basert i Skien og Oslo. Vi er webutviklere, kreatører, rådgivere, grafiske designere, performance-spesialister og fotografer som sammen skaper effekt.

Er du trygg på html, css og javascript? Har du i tillegg erfaring med PHP? Vi søker en engasjert og hyggelig frontend/fullstack-utvikler i 100% fast stilling. Du blir en del av vår utvikleravdeling som leverer effektive og brukervennlige nettløsninger til små og store merkevarer. 

Livet som utvikler i Fjuz er…

morsomt, utfordrende og krever at du har god oversikt over egne arbeidsoppgaver. Vi håndterer gjerne flere prosjekter samtidig, så du må trives med høyt tempo og alt fra korte til romslige frister. For å lykkes hos oss bør du være effektiv og løsningsorientert, men også åpen for å se nye muligheter. I Fjuz jobber vi i kundeteam, og du må kunne samarbeide godt med kreative så vel som tekniske folk (og hybrider, så klart).

Les mer om vår utvikleravdeling

Hvem ser vi etter?

Vi tror du er en ambisiøs person som liker å løse komplekse utfordringer. Du er trygg på egne evner og deler gjerne kunnskap med kolleger. Samtidig er du ikke redd for å spørre om råd og innspill. Du holder deg oppdatert på ny teknologi og har øye for godt design. I tillegg er du positiv, engasjert og trives med å være der det skjer. For ikke å snakke om at du er hyggelig! Alle som jobber i Fjuz er trivelige folk ☺️

Arbeidsoppgaver

Erfaring

Det er en fordel om du har:

Hva kan vi tilby?

Hos oss får du jobbe med spennende prosjekter og kunder som syns. Vi er en innovativ arbeidsplass med godt fagmiljø, konkurransedyktige betingelser, trivelige kolleger, fine lokaler sentralt i Skien og store muligheter til å påvirke egen hverdag.

Vil du bli en del av denne gjengen? Send søknad/CV til stilling@fjuz.no. Søknadsfrist: snarest