Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Fjuz søker SEO-spesialist

Vi er på jakt etter en dyktig og erfaren SEO-spesialist; et digitalt hode med analytisk tilnærming.

Jobb hos oss19. 05. 2022

Fjuz er et totalbyrå basert i Skien og Oslo. Vi er kreatører, rådgivere, grafiske designere, performance-spesialister, fotografer og webutviklere som sammen skaper effekt.

Arbeidssted: Skien eller Oslo
Stillingtittel: Senior SEO-spesialist 
Ansettelsesform: 100% fast stilling

Vil du skape resultater for spennende merkevarer i et kreativt miljø? Fjuz vokser raskt og har store ambisjoner på egne og kunders vegne. Derfor er vi på jakt etter en dyktig og erfaren SEO-spesialist; et digitalt hode med analytisk tilnærming. Vi ser etter deg som har et sterkt engasjement for å nå kundenes forretningsmål, og ønsker å jobbe sammen med dyktige fagfolk på tvers av fagområder for å få det til. På kundelista står merkevarer som Hageland, Home&Cottage, Norgesgruppen og Floriss.

Hvem ser vi etter?

Vi ser for oss at du har noen års erfaring med SEO enten fra byrå eller kundesiden. Du har svært høy kompetanse innenfor alle aspektene ved søkemotoroptimalisering, og kjennskap til analyseverktøy som Analytics, Search Console og Semrush. Har du erfaring med og interesse for CRO er det en bonus, men absolutt ikke et krav. 

Dine egenskaper  

Om stillingen

Som SEO-spesialist i Fjuz vil du få operativt kundeansvar for små og store merkevarer i ulike bransjer. Du blir en del av performance-avdelingen vår, men også flere kundeteam, og må kunne samarbeide med kreative så vel som analytiske folk.

Noen av arbeidsoppgavene:

 

Hva kan vi tilby?

Hos oss får du gode lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger. Vi garanterer hyggelige kolleger, fine lokaler sentralt i Skien/Oslo og muligheten til å påvirke egen hverdag i et byrå med store ambisjoner og flat struktur. 

I Fjuz er det høy trivselsfaktor, frihet under ansvar og fleksibilitet i arbeidstid- og sted. Du får gode rammer for kompetanseheving og muligheten til å spesialisere deg innenfor de fagområdene du finner aller mest interessant.

Høres dette ut som noe for deg? Send søknad/CV til stilling@fjuz.no. Søknadsfrist: Snarest

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt Leder for Performance Pajtim Kqiku (pajtim@fjuz.no / 403 90 214)