Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Fjuz søker tekstforfatter-vikar

Er du levende opptatt av tekst som kreativt og selgende verktøy? Perfekt! Vår drømmekandidat er skikkelig god til å skrive – og har lyst til å bli enda bedre.

Jobb hos oss16. 06. 2022

Fjuz er et totalbyrå basert i Skien og Oslo. Vi er kreatører, rådgivere, grafiske designere, performance-spesialister, fotografer og webutviklere som sammen skaper effekt.

Vi har et ledig vikariat som tekstforfatter i 100% stilling med oppstart høsten 2022. Du blir en del av vår kreative avdeling med AD-er, tekstforfattere, grafiske designere, fotografer og animatører. I Fjuz jobber vi i kundeteam, og du må kunne samarbeide godt med kreative så vel som analytiske folk (og hybrider, så klart). 

Livet som tekstforfatter i Fjuz er…

morsomt, variert og preget av høyt tempo. Vi skriver alt fra magasinartikler til SEO-content, payoffs og nyhetsbrev. Tekstene brukes i innsalg og pitcher, små og store prosjekter, digitale og trykte medier. Fristene er korte, passe eller romslige alt etter som hva prosjektet krever. 

Av og til publiserer vi innhold i WordPress, gjør intervjuer, er med på location og deltar i kundemøter- og presentasjoner. I tillegg produserer og publiserer vi innhold i våre interne kanaler, og bidrar til at Fjuz kommer seg opp og fram her i verden. 

Hvem ser vi etter?

Stillingen innebærer leveranser for flere av våre største kunder. Med andre ord må du kunne levere god tekst i alle former fra dag én. Det er en fordel om du har arbeidserfaring, men det viktigste er at du kan levere på briefer, har kommersiell teft og gode ideer. Vi er ikke ute etter en potet eller en som kanskje har lyst til å jobbe med noe innen markedsføring, men en rendyrket tekstforfatter.

Vi tror du er: 

Ellers er det en bonus hvis du er glad i bøker, ordspill og musikk fra 60/70-tallet, men ikke et krav (bortsett fra kanskje det første. Og det andre. Plusspoeng for det tredje 😁 ). 

Hva kan vi tilby?

Hos oss får du konkurransedyktige betingelser, trivelige kolleger, fine lokaler sentralt i Skien/Oslo og store muligheter til å påvirke egen hverdag i et byrå med ambisjoner på egne og kunders vegne. 

Høres dette ut som noe for deg? Send søknad/CV til stilling@fjuz.no og legg ved en tekst eller to som du synes representerer deg på en god måte. 

Søknadsfrist: snarest 

Arbeidssted: Skien eller Oslo 

Stillingstype: vikariat i 100% stilling

Varighet og oppstart: Minst 6 måneder fra høsten 2022

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt tekstforfatter Nina Askim Syversen (nina@fjuz.no / 988 41 903) eller kreativ leder Veronika Skjold Jevne (veronika@fjuz.no / 951 73 805)