Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Vi søker tekstforfatter

Vi ser etter deg som er levende opptatt av tekstfaget. Blir du engasjert hvis vi ber deg snakke om tekst som kreativt og selgende verktøy? Perfekt!

Jobb hos oss06. 07. 2021

Vår drømmekandidat er skikkelig god til å skrive – og har lyst til å bli enda bedre. Aller helst ønsker vi at du har erfaring med kommersiell skriving fra før, men det viktigste er at du elsker å skrive, har kommersiell teft og gode ideer. Vi ser for oss at du har noen år i arbeidslivet bak deg og kan vise til prosjekter og kunder som du har vært med på å utvikle gjennom treffende formuleringer og god tekst.

Om stillingen

Dette er jobben for deg som finner glede i å skrive godt for store og små kunder i ulike bransjer. Du setter deg raskt inn i nye tema og liker å jobbe med flere prosjekter i løpet av en uke. Vi ser ikke etter en potet, men en rendyrket tekstforfatter, så det må være skriving du ønsker å satse på og utvikle deg innenfor. Har du erfaring med og interesse for SEO copywriting er det en bonus, men absolutt ikke et krav.

Som tekstforfatter i Fjuz vil du oppleve stor variasjon og høyt tempo. Du blir en del av kreativ avdeling bestående av AD-er, tekstforfatter, grafiske designere, fotografer og animatører. Hverdagen vil handle om å produsere tekst i alle former, til innsalg og pitcher, digitale og trykte medier. Du blir en del av flere kundeteam og må kunne samarbeide godt med kreative så vel som analytiske folk.

Hvem ser vi etter?

Uavhengig av om du skriver en magasinartikkel, et nyhetsbrev eller en payoff, er du genuint opptatt av å finne og ivareta riktig tone of voice for kundene dine. Du har en tydelig formening om hva en god og selgende tekst er – og hvorfor – basert på bransje, flater og målgrupper. I tillegg tror vi du er selvstendig, kreativ, resultatorientert og flink til å snakke med folk.

Hva kan vi tilby?

Hos oss får du konkurransedyktige betingelser, trivelige kolleger, fine lokaler sentralt i Skien/Oslo og store muligheter til å påvirke egen hverdag i et byrå med ambisjoner på egne og kunders vegne.

Høres dette ut som noe for deg? Send søknad/CV til stilling@fjuz.no og legg ved en tekst eller to som du synes representerer deg på en god måte. Søknadsfrist: 6. august

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt tekstforfatter Nina Askim Syversen (nina@fjuz.no / 988 41 903) eller kreativ leder Veronika Skjold Jevne (veronika@fjuz.no / 951 73 805) På grunn av ferieavvikling kan det ta litt tid før du hører fra oss, men vi kommer tilbake til deg så fort som mulig.