Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Fra lærling til fast ansatt

Møt vår nye (allerede erfarne) Fjuzer: Sara Walmann.

Sara Walmann Fjuz kommunikasjon

Nye ansatte30. 09. 2022

Etter to år som lærling i Fjuz, har Sara Walmann bestått svenneprøven og blitt ansatt som designer. Nå har hun fast plass i teamene som blant annet jobber med MENY, SPAR og Hageland.

«Reisen i Fjuz har vært lærerik og inspirerende. Jeg fikk en tøff start med pandemi og hjemmekontor, men takket være fine kolleger ble jeg godt ivaretatt hele veien.»

«Fantastisk!»

Sara vil beskrive lærlingtiden sin med ett ord: fantastisk! «Det skyldes de flotte og kreative menneskene jeg får jobbe med hver dag – og ikke minst alle de spennende kundene.»

Nå ser designerspiren frem til å fortsette i den gode stimen hun er inne i, men også hente ny inspirasjon og erfaring i et fag som stadig krever mer.

«Jeg vil fortsette å utvikle meg innenfor eget fagområde og etter hvert utfordre meg på flere av fagfeltene som Fjuz representerer.»

Allsidig stå-på-ressurs

Kollegene er også strålende fornøyde med at Sara har fått fast plass på laget. «Det er alltid spennende med nye kollegaer, men ekstra stas når en lærling vokser inn i rollen som designer på den måten Sara har gjort. Et positivt tilskudd på alle måter! Sara har imponert oss med en formidabel vilje, innsats og kapasitet som vi ikke kunne gi slipp på», sier kreativ leder Veronika Skjold Jevne.  

 

«På den tiden Sara har vært lærling hos oss, har vi sett en strålende videreutvikling av en allerede god designforståelse og teknisk kompetanse», sier grafisk designer Jon Visnes Øksenholt. «Hun har blitt en allsidig ressurs med stå på-vilje og en personlighet som passer perfekt i Fjuz-flokken. Det er gøy å ha fått henne med på laget på permanent basis!»