Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Bli en del av Google-nettverket

Vil du og din bedrift være med og skape et nytt industrieventyr i Grenland?

Synliggjør din bedrift og lokalt næringsliv

I Google-nettverket samler vi et sterkt lag av bedrifter som dekker de fleste behov innen teknologi, industri, entreprenørskap og mye mer. Målet er å utvikle et attraktivt og ambisiøst næringsliv i møte med Google og etableringen av datasenteret i Skien.

Uansett hva milliard-prosjektet vil kreve av ressurser og tjenester, må det være enkelt å finne gode lokale leverandører. Når noen søker etter nye samarbeidspartnere digitalt, skal vi sørge for at du og din bedrift, og det lokale næringslivet som helhet, blir lagt merke til.

Alle må rigge seg internt, men det er først når vi står sammen at ambisjonen om å bygge et nytt industrieventyr kan bli virkelighet. I fellesskap skal vi legge til rette for at vår kompetanse er attraktiv, ikke bare for Google, men alle som etablerer seg i Grenland fremover.

Dette får du som medlem

Nettside

Markedsføring

Nettverk

Priser

Engangssum:  10 000,
Inkluderer: Nettside, presentasjon bedrift, utvikling av profil alle kan ta i bruk, bygge søk konto i Google

Sum pr. mnd:  1000,-
Inkluderer: 4 treff pr år – digital synlighet organisk og betalt, produksjon av innhold/suksesshistorier fra området, oppdateringer og vedlikehold nettside

* Summene faktureres per kvartal. Oppstart skjer når 15 bedrifter har meldt seg på. Vi fortsetter å verve nye medlemmer og sørger for at nettverket fortsetter å vokse. 

Meld deg på

Navn(Påkrevd)
Hvilken bedrift kommer du fra?
Hvilken kategori tilhører din bedrift?

BYRÅLEDER

Lene Syvertsen Olsson

95207625

FORRETNINGSUTVIKLER

Kai Aurbekkholen

92033222

Google FJUZ