Fem minutter til overs? Lær noe nytt!

I FJUZ gløder vi for faget vårt. Enten det er snakk om digital kommunikasjon, sosiale medier, analyse eller noen helt annet. En viktig del av jobben vår er å være oppdatert og vi deler gjerne vår kunnskap med deg. Her deler vi aktuelle temaer som engasjerer oss – og forhåpentligvis også deg.

Markedsføring 101 i unntakstilstand

Den nye hverdagen er en absurd øvelse i å holde hodet kaldt under press. Hvordan skal merkevaren din forholde seg til unntakstilstanden? Vi hjelper deg å ta de riktige grepene.

Dugnadsånden er over oss. Hvordan takler vi den nye hverdagen?

FJUZ opprettholder full kapasitet på samtlige kompetanseområder inntil videre. Vi er her for deg, så ikke nøl med å ta kontakt.

Snapchat oppdateringer

FJUZ har hjulpet flere bedrifter med merkevarebygging på Snapchat. 50% av de som ble eksponert for Skien By sitt Snapchatfilter på 17.mai brukte det. Les hvorfor her!

Skien By er 17-mai vinneren på Snapchat

FJUZ har hjulpet flere bedrifter med merkevarebygging på Snapchat. 50% av de som ble eksponert for Skien By sitt Snapchatfilter på 17.mai brukte det. Les hvorfor her!

FJUZ Effekt til folket!

God kommunikasjon handler om mer enn å skape en engasjerende tekst, medrivende film eller kul design! Et vellykket resultat krever både strategi, innsikt og analyse. Derfor vil vi at du skal bli kjent med Jørgen!

Snapchat gjør deg enda mer hekta

Norge blir kalt «the weird country» av Snapchat selv. Visste du at Norge er det eneste landet som har omtrent den samme dekningen over og under 30 år. Les hvorfor dette kan være til nytte for deg som annonsør.

Nå dine mål med FJUZ Effekt

Å lykkes med digital markedsføring krever nøye foranalyse, og inngående kjennskap til kanalvalg, kampanjeoppsett og optimalisering. Les hvordan FJUZ Effekt kan hjelpe deg å lykkes.

Markedsføring & Instagram – Fra Selfies til salgskanal

Hvis Facebook var et land, ville det vært verdens største! 81% av den norske befolkningen har en Facebookprofil. Og skulle det være tvil; Facebook er fortsatt et av de beste verktøyene for påvirkning og engasjement.

Tips til annonsering på Facebook

Hvis Facebook var et land, ville det vært verdens største! 81% av den norske befolkningen har en Facebookprofil. Og skulle det være tvil; Facebook er fortsatt et av de beste verktøyene for påvirkning og engasjement.

Snapchat & Instagram blør!

Snap og Instagram taper terreng hos brukerne i 2018. Det forteller siste rapport fra IPSOS oss. Vi deler noen tanker og viser deg hele rapporten her.

Kom igang med annonsering på Snapchat!

Snapchat er mer enn bare lek og moro! Visste du at nå kan du som bedrift annonsere med egne filter, linser og små filmer? FJUZ forteller deg hvorfor og hvordan.

Have a short FJUZ

Liker du podcast? Det gjør vi også! Unn deg litt egentid minutter med Have a short FJUZ. I denne første episoden deler vi tips om stemmesøk og forteller deg hva en micro influencer egentlig er.

Hvordan bruke Instagram Stories som bedrift?

Har du testet ut Instagram for bedriften din eller er du bare litt nysgjerrig og vil lære mere om Instagram? Instagram Stories er en spennende måte å fortelle og dele fra til bedriften din. Vi har samlet 8 nyttige tips om hvorfor og hvordan du enkelt bruker Stories på Instagram.

Snipp Snapp Snappable AR

Nysgjerrig på Snapchat som annonseplass? Lag egne filter og send kundene rett til nettsiden din med Snappable AR.

Slik tar du bedre bilder med mobil!

Å fange det gode øyeblikket i et bilde er en kunst. FJUZ deler 10 tips om hvordan.

Video vinner i år også!

Video fortsetter å være en sikker vinner for å skape et engasjement på Facebook. Les hvorfor og hvordan du kan dra nytte av video her.

Gikk du glipp av Frokostfjuz?

Gikk du glipp av vårt frokostseminar? Fortvil ikke! Du kan få tilsendt foilene på e-post!

FJUZ til folket!

FJUZ til folket! La vår egen byråleder fortelle hvorfor og hva dette betyr for deg som jobber med oss.

Fra idé til ferdig nettside

Hvordan jobber et byrå som FJUZ når vi skal utvikle og designe en nettside? La oss dele noen gode råd og fortelle litt om hva du som kunde kan forvente.

Hvordan klikker vi oss rundt på en nettsiden?

Lyst til å lære noe nytt? Med CrazyEgg kan du enkelt analysere og forstå brukeratferd på din nettside ved hjelp av heatmaps og «videoopptak» av besøksøkter. Lær mer her

Pinterest – Slik kommer din bedrift i gang!

Lurer du på hva er Pinterest egentlig er? La oss gi deg nyttig tips til hvorfor og hvordan din bedrift kommer i gang.