Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Møt Sofie: vår aller beste (og eneste) tekstpraktikant

Nye ansatte02. 05. 2023

Etter bare to år på Kreativ markedskommunikasjon er Sofie Sanni Nøstdahl allerede i gang med sitt andre internship. Denne gangen håper hun å bedre forståelsen for språk, tekst og flyt hos oss i Fjuz.

Skriveglad

«Jeg har alltid elsket tekst, og i barndommen var det ingenting jeg gledet meg mer til en norskeksamen», sier praktikanten.

De siste månedene har den unge Telemarkingen fått muligheten til å pleie og videreutvikle sin kjærlighet for språk på tvers av kunder og avdelinger. «Jeg føler meg ivaretatt, og ikke minst brukbar. Jeg får ting å jobbe med, ansvar og tillit. Blir litt for trist å måtte si ha det», forteller Sofie.

Litt som Hubba bubba

I tillegg til sine faglige ambisjoner har Sofie et ønske om å være en frisk og positiv pust – litt som Hubba bubba! «Jeg prøver å leve slik mammaen min gjør og mantraet om at det enten går bra, eller så går det over, repeteres daglig», sier Sofie. Og vi på kontoret kan bekrefte at Sofie er omtrent akkurat som Hubba bubba, med sitt boblende vesen og fargerike språk har hun gitt oss både noe å tygge på og mye å smile av i løpet av sin korte tid her i Fjuz.

Strålende fornøyd

«Det har vært supert å ha med Sofie på tekst-laget! Hun har fra første stund vært entusiastisk til alle oppgaver som har kommet hennes vei og tatt de på strak arm», sier tekstforfatter Tone Roald.

«Jeg vet ikke hvor Sofie ender opp; om det er som en konkurrent til Knausgård, som idémaker i et reklamebyrå eller som taleskriver for vår neste statsminister. Men uansett hvor hun ender opp, kommer hun til å sette spor med sitt milde vesen og skarpe betraktninger», sier kreativ leder Veronika Skjold Jevne.

 

Hyggelig å ha deg hos oss i Fjuz, Sofie!