Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Møt vår performance-avdeling

Våre performance-spesialister er dyktige, hyggelige og utrolig viktige. Sammen sikrer de god stemning på kontoret og høyere avkastning for våre kunder. Møt Roger og Pajtim.

Performance marketing, også kalt resultatbasert markedsføring, har blitt en viktig del av Fjuz og hvordan vi jobber. Ved hjelp av grundig analyse og fancy verktøy som søkemotoroptimalisering og programmatisk annonsering, sikrer vi treffsikker synlighet for kunder som Hageland, Home&Cottage og Aider. Men våre viktigste ressurser når det kommer til performance er og blir de fantastiske folka i avdelingen. Alle to!

Roger that

Roger Mykjåland er en klassisk kjernekar fra Sørlandet, og en råtass når det kommer til optimalisert markedsføring. Etter mange år i mediebransjen har han oppnådd en solid forståelse av faget og dets muligheter. Roger får fram det beste hos sine kunder og ekte glede hos oss andre. På fritiden liker han å planlegge alt han skal gjøre mer av etter hvert – som golf og trening og sånn – mens han ser tiktoks av biler som kjører i snø.

«Jeg liker å grave meg ned i materien og finne ut hvordan ting fungerer, og hva som må til for at det skal fungere enda bedre.»

Easy as Paj

Pajtim Kqiku eller Paj som han ofte kalles (aldri Tim) er en ambisiøs kæll fra Fredrikstad, og performance-leder i Fjuz. Tall kommer enkelt for Paj, som surfer gjennom arbeidsdagen på en bølge av strategier, analyser, budsjetter og tørre vitser. Det gøyeste med performance for han er hvor mange veier det finnes til mål. Selv fant han veien til Fjuz etter 5 års byråerfaring med kunder som Sulland, Huseierne og Gudbrandsdal Energi. Ellers er han ille glad i gaming, trening og folk.

«Jeg liker at det er så mange ulike strategier man kan sette og at det gjør alle kundeforhold helt unike.»