Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Møt våre designere (Del 2)

Endelig er den her! Den etterlengtede oppfølgeren til Møt våre designere Del 1. Hils på Oslo-gjengen – Annegrethe, Malin, Annette og Lise.

Design08. 11. 2022

Fjuz-designere kommer i mange varianter. Så mange at vi ble nødt til å dele denne artikkelen i to. Denne gangen får du møte vår herlige Oslo-gjeng: Malin, Annegrethe, Annette og Lise.

Previously on Møt våre Designere. 

Gode øyeblikk

Annegrethe Ravneberget er ei rå dame med et øye for detaljer. Det andre øyet hennes er forbeholdt scones og god kaffe, i tillegg til medmennesker og helt fantastiske designløsninger. Disse to øynene har hun med seg når det gjelder merkevarebygging, identitetsdesign og konseptutvikling. Og de er knall blå!

«Jeg liker folka, utfordringene og det å finne den gode løsningen + god kaffe og scones da.»

Gjør verden enklere

Malin Amalie Haugen kan ca. alt om kundereiser, prototyper, web design, digitalt design og SoMe. Hun kan også danse, spre glede og rose alle som fortjener det. Malin kan det meste, og har som mål å gjøre verden bittelitt enklere gjennom brukervennlighet – et mål hun oppnår daglig i Fjuz.

«Det jeg liker best med jobben, i tillegg til alle de fine folka, er at jeg får lov til å være nerd på mitt beste.»

Mange roller

Annette Larsen er grafisk designer i SPAR-teamet og husfotograf i Fjuz, men hun er nok først og fremst hovedansvarlig for iskrem på kontoret. Et ansvar hun har tatt på seg selv, til stor glede for absolutt alle. Med musikk og podkast på øret, flirer hun seg gjennom arbeidsdagen i et virvar av interne vitser, is og knallfint design.

«Jeg fascineres av vakkert lys, grafiske linjer, dokumentarer og portrettserier. Jeg syns for øvrig at verden er et bedre sted med musikk, humor og god kaffe!»

Bein i nebbet

Lise Haanshus er flink, tøff, omsorgsfull og litt sassy. I SPAR-teamet fungerer hun som prosjektleder, AD, og macer. På kontoret fungerer hun som bauta, humorist og hønemor. Hver dag mekker hun masser av flott design for SPAR, mens hun ser til at alle Fjuzernes sikkerhet, helse og velferd er ivaretatt. 

«Rosinen i pølsa er oppskriftsheftene, der jeg lager mood og følger opp på shoot sammen med fotograf og matstylist. Da blir man ikke bare inspirert til design, men også til å lage mat!»