Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Møt våre fotografer

Takket være våre dyktige og kreative fotografer kan Fjuz produsere foto, animasjon, og videoinnhold av høy kvalitet til hvilket som helst format. Møt Birgitte, Roberth og Jo.

Film Foto 09. 05. 2022

Birgitte Sjøberg, Roberth Vala og Jo Bergersen sitter på lang og bred erfaring innen både foto og film. For kunder som Home & Cottage, Hageland og C-optikk kaprer de magiske øyeblikk som selger, enten det er i studio, på sett eller fra himmelen.

Fotograf og dronepilot med sans for godt håndverk

Jo Bergersen har lang fartstid fra både film- og reklamebransjen, hvor han har jobbet med alt fra panorama-filmer og droneopptak, til større reklameproduksjoner. Med bred kompetanse og et skarpt øye for kvalitet jakter han høyt og lavt etter det perfekte skudd, uansett utstyr.

«Det er nok selve variasjonen i arbeidet som driver meg. Og det som gjør at jeg ikke blir lei jobben min. Så lenge jeg kan legge igjen en visuell signatur, tar jeg alt fra moteoppdrag i studio til film på fjellet. Det å kunne jobbe sammen med flinke folk gir meg mye inspirasjon og bidrar som regel til et bedre resultat. Å samarbeide med andre dyktige aktører er et godt tips til alle som vil bli flinkere», sier Bergersen.

Filmmagikeren

Roberth Vala er en tryllekunstner på film og motiondesign. Selv om han vanligvis farter rundt på kontoret i caps, er han kjent for å ha mange hatter når det kommer til filmfaget. Roberth er en mediapotet og behersker det meste innen 3D-design, animasjon og visuelle effekter. I tillegg er han en utmerket kursholder i After Effects. Ifølge filmskaperen selv handler det om å kommunisere følelser.

«Jeg synes mye av magien med film ligger i følelsen du kan formidle til seerne, enten ved bruk av komposisjon, subtile detaljer, musikk, mennesker, eller alt på en gang. Det å skape noe som gjør at man glemmer tid og sted er jo det man håper på, selv om det av og til kan virke som et litt hårete mål».

Et lysende eksempel

Birgitte Sjøberg er en prisvinnende fotograf, utdannet ved Norsk fotofagskole i Trondheim. Før hun landet i Fjuz, jobbet hun en årrekke som freelancer, der hun blant annet knipset mote, arkitektur, skole, mat og reklame. En innholdsrik karriere har gitt henne en unik evne til å fange det vakre i hvilket som helst øyeblikk. Birgitte elsker variasjon og liker aller best å jobbe med naturlig lys.

«Jeg elsker variasjonen i jobben min. Den består av både reising og hektiske dager på shoot og av redigeringsdager foran skjermen med podcast eller musikk på øret. Jeg koser meg nok aller mest med foto når jeg kan nerde helt alene med et motiv for å finne den beste komposisjonen, og se hvordan lyset treffer best. Samtidig setter jeg ekstremt pris på alle de fine kollegaene mine, etter mange år på egenhånd.»

Birgittes bilder for Hageland gav henne nylig en gjev pris i årets Gullsnitt for arbeidet med «En bok om jord». Boken er ment for å spre kunnskap om jord på en lettfattelig og underholdende måte, gjennom vakre bilder, nyttig informasjon og morsomme tips.

Rom for muligheter

Det store fotostudioet vårt i Skien åpner for mange muligheter. Med god gulvplass, raus takhøyde og et bredt utvalg rekvisitter og topp moderne utstyr, kan vi løse de fleste oppdrag på raskt og rimelig vis med høy kvalitet. I tillegg har vi fått et helt eget studio-kjøkken skapt for å nyte og style de lekreste retter.