Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Møt våre utviklere

I Fjuz bygger vi merkevarer gjennom idé, synlighet og strategi. Møt gjengen som setter de digitale idéene ut i livet: Øyvind, Dennis, Bård, Linda og Bjørn.

Web03. 06. 2022

Vår utvikleravdeling består av innholdsprodusent Bård Elvik, og våre fire utviklere Øyvind Lillegårdsetre, Dennis Mellegaard, Bjørn Kamfjord og Linda Kleppe. I tett samarbeid med våre andre avdelinger utvikler de effektive og brukervennlige nettløsninger for kunder som Huldresølv, Trykt i Norge, Hageland og Bratsberg.

Vår digitale kaptein

Med nuller og ettall som sine verktøy styrer Øyvind Lillegårdsetre den digitale skuta i Fjuz med stødig hånd. Øyvind har er en bachelor i Interaktive medier og 14 års erfaring som utvikler. Syv av disse årene har han brukt her i Fjuz, hvor han koser seg med å utvikle løsninger som gjør hverdagen litt enklere for alle rundt ham.

«Det som driver meg er det å skape brukervennlige løsninger og gode integrasjoner av systemer som forenkler hverdagen for kunden. I vår avdeling har vi mange års erfaring med et stort spekter av kundetyper og teknologi. Dette gjør oss godt rustet til de utfordringer som kommer vår vei.»

Vår usynlige hjelper

Dennis Mellegaard er en skikkelig nerd, i ordets beste forstand. Han er smart, han er løsningsorientert og han er en kreativ backend-utvikler. Med utdanning innen dynamisk webdesign og erfaring fra både frontend, backend og fullstack passer han på at alt fungerer som det skal.

«Jeg liker at man må være kreativ og løsningsorientert i jobben, og jeg liker utfordringer. Jeg er og forblir en nerd, som alltid kommer til å like data. Selv om arbeidsdagen blir tilbrakt foran macen, så blir kveldene tilbrakt sammen med kona mens vi gamer eller programmerer noe sammen.»

Vår problemløser

I syv år har Bjørn Kamfjord hjulpet alt fra små bedrifter til store konsern med nettsidene sine. Han er først og fremst frontend-utvikler, men har erfaring fra hele stacken. Med stoisk ro løser han digitale utfordringer gjennom grundig analyse og effektive koder. Noe av det han liker best med jobben er å løse ekte problemer.

«Jeg liker å gjøre innhold levende gjennom gode plattformer med fokus på brukeropplevelsen (UX). Jeg trives også med alt som er teknisk og liker å knytte systemer sammen for å skape gode automatiserte prosesser.»

Vår kodeknekker

Linda Findal Kleppe har fagbrev som mediegrafiker og 11 års erfaring i Fjuz, hvor hun fikser alt fra koder til design. Interessen for tech har vært med henne siden barndommen. Etter hun fikk låne storebrors PC var det ingen vei tilbake. Siden den gang har det bare ballet på seg maskiner, konsoller, css, html og bilderedigering.

«Det beste med jobben er variasjonen, kreativiteten og utfordringene som følger med. Jeg liker at vi er i stadig utvikling når det gjelder trender og teknologi og at ingenting er skrevet i stein. Jeg elsker en utfordring og liker ikke å gi meg før jeg har løst oppgaven.»

Verdens beste potet

På hjemmesiden vår står Bård Einar Elvik oppført som digital produsent, men Bård er så mye mer enn det. Han er en kløpper i photoshop, en faglært reprotekniker, en ihuga Lillestrøm-supporter og en ordentlig kjernekar. Bård har vært i Fjuz siden 1995, eller i Mediateam som det het den gangen. Han startet kanskje som reprotekniker (førtrykk på gamlemåten), men har gjennom sin kjærlighet for IT og bildebehandling utviklet en bred kompetanse innen det meste av digitalt innhold.

«Som innholdsprodusent har jeg ansvaret for publisering på en rekke sider for en rekke kunder. I tillegg hjelper jeg til på magasiner, digitale kundeaviser og interne IT-systemer, så er vel som en potet å regne i Fjuzlandskapet. Jeg lærer noe nytt hver dag og trives veldig godt med mine nydelige kollegaer.»