Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Ny Fjuzer: Møt Dennis

Vi styrker utviklerteamet med backend-utvikler Dennis Mellegaard.

Nye ansatte21. 01. 2022

Dennis Mellegaard startet sin utviklerkarriere som freelancer i 2014, før han raskt ble ansatt av Allegro. Siden den gang har østfoldingen løst små og store problemer i alt fra byråer til konsulentfirmaer. Dennis er utdannet innen Dynamisk Web Design, og selv om det kanskje var det tekniske som drev han til faget har han enorm interesse for webutvikling – en interesse som nå har ledet han til oss i Fjuz.

Han sier selv han jobber i det skjulte, med det man verken ser eller opplever. Slik det skal være, når alt fungerer som det skal. Og Dennis liker når ting fungerer. «Det er alltid en god følelse når man løser et problem man har fundert på i lang tid. Som back-end-utvikler er det viktig å finne løsninger som takler utfordringer uten å forstyrre brukerne», sier Mellegaard.

Med på reisen

Det å kunne være med å utvikle Fjuz til å bli noe større og sterkere var både en mulighet og en reise han ikke kunne takke nei til. «Jeg liker veldig godt den kombinasjonen av tekniske og kreative hoder som Fjuz har. Og jeg gleder meg å til å være med å løse noen oppgaver som kanskje har vært litt utenfor komfortsonen til Fjuz tidligere.»

En «open source» til kunnskap og utvikling

Webutvikler- og designer i Fjuz, Øyvind Lillegårdsetre, er strålende fornøyd med å få en utvikler som Dennis på laget.

«Dennis kaller seg selv en integrasjonsnerd og er nøyaktig det vi trenger i vårt team. Vi har brukt lang tid på å finne Dennis og er veldig glad for at vi fant akkurat han. I tillegg til å være meget dyktig faglig, er han også flink til å dele sin kunnskap med andre. Rett og slett en lagspiller, og det er vi opptatt av her i Fjuz»

Med Dennis om bord blir utvikleravdelingen bedre rustet for nye og eksisterende kunder. «Vi går fra å være alt-mulig-utviklere til å være mer spesialisert på hvert område. Dette øker kvaliteten på det vi produserer og gjør oss mer effektive», sier en fornøyd Øyvind.

Hjertelig velkommen til Fjuz, Dennis!

Les mer om hvordan vi jobber med webutvikling og nettsider