Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Ny Fjuzer: Møt Ingrid

Nye ansatte25. 04. 2023

Vi styrker oss på digital synlighet og får med Ingrid på laget!

Rådgiver og spesialist på digital synlighet Ingrid Nes er på plass i Fjuz. Hun har de siste 10 årene jobbet i byråene Synlighet og Snowball Digital, med innsikt, organisk og betalt synlighet og med å skape gode kundeopplevelser.

Et av satsingsområdene

Byråleder Lene Syvertsen er fornøyd med nyansettelsen.

«Digital synlighet og performance er et av satsingsområdene i Fjuz. Oppgavene og antall kunder har økt de siste par årene og vi hadde behov for å styrke laget ytterligere, særlig innen strategi. Ingrid hadde den rette bakgrunnen, hun elsker å analysere tall og ut ifra innsikt gi kundene gode anbefalinger om veivalg og prioriteringer. Et perfekt tilskudd til stammen for oss i Fjuz og vi er så glade for å ha Ingrid på laget!»

Skape bedre resultater

Nes er utdannet ved Høgskolen i Gjøvik der hun tok en bachelor i Media Management og hun har en Master i Marketing Management fra ESADE Business School i Barcelona. Hun tror bakgrunnen hennes gjør henne godt rustet til å se kundens «totalbilde» i større grad enn hun hadde klart om hun bare hadde jobbet med en nisje hele arbeidslivet.

«Jeg er, som alle andre, opptatt av at vi skal bruke dataene vi samler, og målet er alltid å finne innsikten som kan brukes for å skape bedre resultater sammen med kundene våre. Min erfaring er at fokus på historiefortelling og forståelig språk, uten for mye stammespråk og forkortelse, gjør det lettere for kunden å forstå innsikten.»

Masse spennende potensiale

Nes valgte å signere med Fjuz av flere grunner.

«Jeg valgte Fjuz fordi det er et allsidig byrå som har fått til mye gøy sammen med kundene, der jeg ser masse spennende potensiale både blant kundene og for min egen utvikling. Det at vi tilbyr et så bredt spekter av tjenester under samme tak er jeg sikker på at gjør oss bedre rustet til å hjelpe kundene våre til å lykkes!»