Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Ny Fjuzer: Møt Johannes

Vår nye tekstforfatter, Johannes Kinn, elsker historiefortelling i alle former. Så lenge den ikke er kjedelig.

Nye ansatte05. 11. 2021

Johannes Kinn beskriver seg selv som en «enkel kar fra Sunnmøre», men her kan nye kollegaer supplere med lovord. «Vi er ubeskrivelig glade for at Johannes fra Volda takket ja til stillingen som tekstforfatter hos oss. Han oppleves som en fin, sindig og avbalansert fyr som imponerte oss stort i prosessen frem til ansettelse», sier kreativ leder i Fjuz, Veronika Skjold Jevne. «Selv om Johannes er relativt fersk i reklamebransjen, gyver han løs på oppgavene med stoisk ro og målrettet penn.»

Bokhandler turned tekstforfatter

Johannes Kinn studerte animasjon og var bokhandler i noen år, før han tok fatt på tekststudiet på Westerdals og kickstartet reklamekarrieren som praktikant hos Per Høj. Nå blir han en del av vår kreative avdeling med tekstforfatter, ADer, fotografer og designere. «Det at Fjuz satser mer på kreative konsepter, passer jo meg perfekt! Jeg gleder meg til å jobbe med alle kundene og fjuzerne, og tror det kan gi meg masse nyttig erfaring. Og så er det flinke og hyggelige folk her.» 

Heia alt som ikke er kjedelig

Ideer som engasjerer, det å skape og utforme dem sammen med andre, er det som gir den ferske tekstforfatteren aller mest. I tillegg til variasjonen som kommer med reklamearbeid. «Ekstra gøy er det å være en del av en bransje i konstant utvikling, der man blir tvunget til å være original. Det er mye stort og viktig man kan gjøre innen markedsføring og det er mye gøy man kan gjøre. Egentlig vil jeg bare ha det gøy og lære noe nytt i alt jeg jobber med», sier Kinn.   

Humor på ramme alvor

Men å ha det gøy er ikke bare bare for en enkel kar fra Sunnmøre, for Kinn tar både humor og alvor på ramme alvor. «Jeg har lyst til å lage ting som får meg og andre til å le. Eller gråte. Så lenge det vekker en reaksjon, er jeg fornøyd. Derfor kommer jeg ofte opp med ideer som kanskje er litt annerledes. Mye mulig at det er min styrke.» 

Velkommen til Fjuz, Johannes!