Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Ny Fjuzer: Møt Linn

Linn Åkredalen Fjeld er ny rådgiver hos oss.

Linn Åkredalen Fjeld

Nye ansatte14. 09. 2021

Vi styrker satsingen på strategi og innsikt med signeringen av Linn Åkredalen Fjeld. Hun har jobbet med merkevareledelse, kommunikasjon og organisasjonsutvikling i over 10 år – senest i stillingen som Senior Brand & Communications Specialist i XY01.

Etter flere år i Oslo vender Fjeld snuten mot Skien og Fjuz, som har base både i Telemark og hovedstaden. «Jeg synes det er så kult å se alt Fjuz får til, og gleder meg til å jobbe sammen med flere kreative sjeler og bistå så godt jeg kan med mitt strategiske hode. Det blir veldig spennende å utvikle merkevarer i Fjuz!», sier Fjeld. 

Les mer om hvordan vi jobber med merkedsstrategi og rådgivning her. 

Merkevareinnsikt og effektive strategier

«Mitt fokus er alltid å bidra til å utvikle sterke merkevarer. Jeg spesialiserer meg på merkevareinnsikt og effektive strategier – og tror på at god kommunikasjon utvikles med fokus på merkevare og helhetlige opplevelser.»

Forretningsutvikler i Fjuz, Kai Aurbekkholen, er storfornøyd med å ha fått et nytt strategisk hode med på laget. «Både vi som byrå og kundene våre er alltid på jakt etter spisskompetanse. I Linn har vi funnet nettopp det – og vi gleder oss stort til å sette sammen gode kundeteam, der hennes strategiske tenkning både vil utfordre, utvikle og se helheten for kundene våre.»

Velkommen til Fjuz, Linn!

 

Ønsker du en prat med Linn?