Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Ny Fjuzer: Møt Pajtim

Vi styrker performanceteamet med performance-spesialist Pajtim Kqiku.

Nye ansatte27. 04. 2022

Pajtim Kqiku kommer fra digitalbyrået s360 og skal styrke Fjuz på performance og digital markedsføring.

Han har bakgrunn fra Internasjonal Markedsføring fra BI og har brukt de siste fem årene på å dyrke sine talenter i Sempro og s360, hvor han har jobbet med kunder som Sulland, Huseierne og Gudbrandsdal Energi.

Den ambisiøse kællen fra Fredrikstad elsker performance-faget, hvor han lever og ånder for å oppnå vekst og knakandes gode resultater for alle sine kunder.

Kjærlighet for faget

«Jeg elsker tall og statistikk, og hele denne bransjen. Mine styrker ligger nok i betalt annonsering, spesielt Google-søk og SoMe. Det er ingenting som slår det å bygge en googlesøk-rigg fra bunn av. Samtidig tenker jeg det er viktig å se det store bilde og hvordan alt henger sammen, ikke bare online, men også offline», forteller Kqiku.

«Jeg valgte Fjuz på grunn av alle mulighetene og utfordringene de byr på innen lederansvar og SEO, i tillegg ser jeg frem til å være med å bygge en performance-avdeling. Det har vært et fyrverkeri av en start her i Fjuz med morsomme oppgaver fra alle kanter. Jeg har blitt godt tatt imot og gleder meg stort til å jobbe videre med alle Fjuzerne!»

Velkommen til Fjuz, Pajtim!