Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Ny Fjuzer: Møt Sandra

Hun elsker utfordringer, hun er helt rå på design, hun er vår nye UI/UX-designer – Sandra Tønnesen

Nye ansatte16. 05. 2023

Etter flere år med iherdig utvikling av nettsider, markedsføring og digitalt design har Sandra endelig funnet veien til oss i Fjuz. Veien tok hun fra Hyre, hvor hun blant annet sto for nettsidedesign, annonser, innholdsproduksjon og innhold til digitale flater. Med Sandra på laget styrker vi vårt tjenestetilbud på en rekke områder, både når det gjelder brukervennlighet, design og den gode kundereisen.

Setter ting i gang

Sandra liker at det skjer ting og hun elsker utfordringer, særlig de som fører til utvikling. Det forklarer hvordan hun leverer så bra – i ny jobb, samtidig som hun er på flyttefot, etter å nylig ha blitt mamma for første gang. Wow.

«Fjuz er en fantastisk plass med bred kompetanse og god takhøyde. Jeg har blitt tatt godt imot med oppgaver fra alle kanter. Det har vært en spennende og bra start, og jeg gleder meg til å jobbe videre med hele gjengen både i Oslo og Skien!», forteller Tønnesen.

Headhuntet

Kreativ leder i Fjuz, Veronika Skjold Jevne, er strålende fornøyd med å få Sandra i hus. «Vi har sett etter en mulighet til å ansette Sandra lenge og endelig klaffet det for begge! Vi er utrolig glade for å ha henne her hos oss. Sandras fine personlighet, erfaring og talent er akkurat det vi trenger, og noe som både vil komme oss og kundene til gode. Og så veier det jo tungt at hun har røtter i Skien», sier kreativ leder med et glis.

 

Velkommen til Fjuz, Sandra!