Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Ny Fjuzer: Møt Tone

Vi har ansatt vår tredje tekstforfatter, Tone Roald, med bakgrunn fra reklame, film- og tv-produksjon.

Nye ansatte13. 12. 2022

Tone Roald er det nyeste tilskuddet til Fjuz kreative avdeling –  en tekstforfatter med bakgrunn som journalist, regissør og manusforfatter. De siste årene har hun jobbet som kreatør og tekstforfatter i reklamebyråene SMFB, Involve og Play, for store og små kunder som blant annet Ruter, Tine, Freia og Norges toppidrettsgymnas. I tillegg har hun tidligere jobbet rundt ti år med TV-produksjon for ulike produksjonsselskaper, med alt fra utvikling av nye TV-konsepter til kjente programmer som 71 grader nord, Farmen og Jakten på kjærligheten.

«Tone har bakgrunn fra klassiske reklamebyrå med det det byr på, i tillegg til en solid porsjon erfaring fra film- og tv-produksjon. Det synes vi er en spennende kombinasjon med tanke på hvem vi er som byrå og hva vi kan tilby kundene våre», sier kreativ leder Veronika Skjold Jevne.

En annerledes miks

Roald er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda, og har siden jobbet med historiefortelling i alle former. «Bakgrunnen min fra både TV og reklame gir en god bredde og en annerledes miks, noe jeg tar med meg inn i alle kreative prosesser jeg får bryne meg på», sier Roald.

«Fjuz er et raust sted med god takhøyde. Her er folk flinke på fag! Jeg ser frem til å lage annerledes og gode kreative konsepter og å skrive gøyale, morsomme, fine, rare og deilige tekster for de fine kundene til Fjuz»

«Allsidig og positiv type»

Vår kreative leder er strålende fornøyd med å ha Roald på laget. «Vi er så glade for at Tone valgte å takke ja til stillingen hos oss! Hun er en allsidig tekstforfatter og en positiv type; akkurat det vi behøvde når vi har to tekstforfattere som skal ut i permisjon og vinteren kryper på», sier Skjold Jevne.