Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Nye Fjuzere: Møt Bjørn og Jo

Våre nyeste tilskudd, fotograf Jo Bergersen og webutvikler Bjørn Kamfjord, har fått en pangstart hos oss. Selv om de jobber tett sammen, har de knapt hatt tid til å være i samme rom.

Nye ansatte12. 10. 2021

Vi har over 20 års erfaring med levende historiefortelling, og har skapt gode resultater med egne fotografer inhouse. Det nyeste tilskuddet er Jo Bergersen, som startet karrieren hos Fotograf Nyblin i 1999, og siden har gjort en rekke reklameoppdrag og filmproduksjoner i Oslo. De siste 10 årene har Bergersen drevet Falkeblikk Filmproduksjon, som spesialiserer seg på drone- og helikopterfilming på Vestlandet.

Erfaren og eventyrlysten

 «Min styrke er å lande på beina uansett forhold. Samtidig holder jeg meg oppdatert på hva som er det beste utstyret på markedet til enhver tid. Å jobbe med godt utstyr skaper engasjement og gode resultater», sier Bergersen. «Jeg er glad i varierte oppdrag og fremover håper jeg å kunne dra på jobber utenlands igjen. Det handler om å jakte utfordringer som gjør at både jeg og Fjuz blir bedre.» 

«Foto og film er viktig for å bygge merkevare og skape en identitet for kundene våre. Vi er storfornøyde med å ha fått en så erfaren fotograf med på laget», sier byråleder Lene Syvertsen Olsson. 

Les mer om film og foto i Fjuz. 

Øye for design, hjerte for utvikling

Bjørn Kamfjord er utdannet grafisk designer, men gikk raskt over i rollen som utvikler. Siden har han jobbet med nettsideprosjekter for alt fra lokale bedrifter til nasjonale aktører som Nortura (Gilde/Prior) og Coop/Goman-bakeriene. 

«Min styrke ligger i å være metodisk og gjennomtenkt i måten jeg jobber. I tillegg drar jeg nytte av bakgrunnen min som designer, og er flink til å finne en pragmatisk balanse mellom kode og utseende. Målet er å lage fremtidsrettede løsninger som både beriker og forenkler nettsiden eller systemet til kundene våre», sier Kamfjord. 

Han forteller at valget falt på Fjuz fordi det er et byrå som satser fremover og har stort vekstpotensiale for websider. «Vi er en fin blanding av dyktige fagfolk og kan levere en solid totalpakke under ett tak. Fremover skal vi jobbe for at enda flere får øynene opp for mulighetene med integrasjoner og automatisering mellom ulike systemer, nettsider og digitale flater.»

«Bjørn er en utvikler som virkelig brenner for gode digitale løsninger. Nye, flinke folk gir masse energi i egen organisasjon, så vi gleder oss over utviklingen», sier byråleder Olsson.

Velkommen til Fjuz, Bjørn og Jo!

Les mer om hvordan vi jobber med webutvikling og nettsider.