FJUZ Effekt til folket!

Det er vår i luften og tid for utfoldelse. Jeg tipper du føler det du også. Varmen, sola, energien som vokser, lyst til å skape noe både hjemme og på jobb.

Lene Olsson Byråleder FJUZ

Her i FJUZ er vi definitivt våryre. Vi vil gi mer. Nå er tiden her for å tenke på hvordan vi kan bistå deg i møte med utfordringene markedet til stadighet legger i fanget vårt. Det er en verden av muligheter der ute, en verden av kompliserte løsninger, men som med kløkt og god strategi kan gjøre underverker.

Vi gir dere Jørgen!

Hva gjør så vi i FJUZ? Mye har vi fra før, men en Jørgen manglet vi. Endelig er han på plass. Flyttende fra Moss og digitalbyrået Sempro, landet han hos oss 1.april. Hva er det så med denne Jørgen?

Jørgen Simensen er 28 år gammel og brenner for digital markedsføring.

Straks skal jeg fortelle deg mer, men vet du allerede nå at dette er spennende? Send meg en mail eller ennå hyggeligere ta opp røret. Halloooo!

Jørgen Simensen FJUZ

God kommunikasjon handler om mer enn å skape en engasjerende tekst, medrivende film eller kul design. Vi vet at et vellykket resultat krever både strategi, innsikt og analyse.

Lene Olsson – Byråleder FJUZ

Jørgen skal bygge opp FJUZ Effekt.

Det høres internt ut, men er til deg kjære kunde. FJUZ Effekt er vår måte å definere digitale løsninger skreddersydd for å bedre resultatene til bedriften din. Enten du ønsker deg flere leads, mer salg, bookinger eller nedlastinger. Du kan lese mer om hva FJUZ Effekt er her

Første i Grenland som tilbyr Performance Marketing.

Jørgen har bygget opp og ledet et av landets sterkeste miljøer innen digital synlighet, så det er et scoop for oss å få han på laget.

Dette kompetanseområde vil bare vokse fremover og nå har vi den aller beste her i FJUZ. I Grenlandsområdet er det trolig ingen som besitter samme dyptgående kompetanse.

Når FJUZ styrker laget er det alltid for å levere bedre til kundene våre, nemlig å nå dine forretningsmål. Skal du lykkes digitalt er du også avhengig av en god idè, innholdsproduksjon som foto, film og tekst – med hånda på hjertet kan vi si at her er FJUZ på plass.

Du trenger innsikt og analyse

God kommunikasjon er mer engasjerende tekst og kul design. Selvsagt det også, men vi vet at et vellykket resultat krever både strategi, innsikt og analyse i tillegg til det kreative. For deg som kunde gjør det livet litt enklere at vi har alle tjenestene tilgjengelige – enten du bestiller full pakke eller ber oss skreddersy en løsning.

Vi digger hvis du vil møte Jørgen. Finn ut hva han kan og hvordan han kan hjelpe deg. Kanskje finner du ut at FJUZ Effekt er nettopp det du trenger.

Siden FJUZ er i farta kan jeg røpe at et par til straks er på plass, litt hemmelig fortsatt, men bra blir det, det kan jeg love. Så igjen vi vil gi mer!

Lykke til med vårpussen!

Stolt Byråleder FJUZ

Byråleder og partner Lene Syvertsen Olsson lene@fjuz.no / 95207625

Lene er byråleder og partner i FJUZ. Hun er utdannet statsviter, og har tidligere jobbet for NRK og LHL, før hun startet i FJUZ for 8 år siden. Lene brenner for et sterkt regionalt næringsliv, og sitter i styret i blant annet Grenland Næringsforening og fotballklubben Odd.