Bli med på et av våre seminarer og lær mer om digital markedsføring!

Behovet for kunnskapen om digital kommunikasjon er konstant. Årsaken er enkelt – markedet, verktøyene og hvordan du og jeg orienterer oss på internett konstant endring. I FJUZ ønsker vi å holde deg oppdatert. Derfor ønsker vi alle som er interessert i eller jobber med digital markedsføring velkommen til våre frokost seminarer.

Temaene varierer, men målet er alltid å gi deg innsikt og praktiske råd som du kan bruke i din hverdag som markedsfører.

Våre frokostseminarer er også et fin arena for deg å møte andre med samme utfordringer og ikke minst en mulighet for oss til å bli bedre kjent med hverandre. Har du en vag idé du ønsker å realisere eller en konkret utfordring du trenger hjelp til?

Vær sikker på at du får med deg invitasjonen – meld deg på vårt nyhetsbrev her!

Søk & Synlighet

Delta på vårt kommende frokostseminar. For FJUZ er målet at du skal få mest mulig igjen for investeringen din. Da er systematisk jobbing med betalt og organisk synlighet i Google, kombinert med riktig bruk av sosiale medier og andre plattformer, avgjørende for å lykkes. Det er tema på vårt gratis frokostseminar 21. august. Les mer og meld deg på nå!

Tidspunkt: 21/08/2019 08:00

3 digitale nøtter til jul

FJUZ ❤️morgenstunder med faglig fokus og inviterer deg til 3 fredager hos oss i adventstiden. VI fyrer opp i peisen i vårt hyggelige fotostudio, og håper du ønsker å bruke den første timen av dagen sammen med oss.

Tidspunkt: 07/12/2018 08:00

Livet er en liten dings

Det er INGEN andre mediekanaler som kan måle seg med mobiltelefonen når det kommer til tilgjengelighet. Den er selve limet i mediedøgnet, og tetter alle lukene der vi tidligere ikke var tilgjengelige. Som bedrift må du vite hvilke kontaktpunkter som er viktige i kundens kjøpsprosess og hvordan mobilen spiller inn. På vårens siste FJUZ Frokost snakker vi om mobil markedsføring.

Tidspunkt: 22/06/2018 08:00

Lov & rett på nett

Internett er en digital variant av vår fysiske verden. Innholdet er organisert i domener, som kan sammenlignes med tomta du plasserer huset ditt på og huset i seg selv. Det som befinner seg bak disse grensene, tilhører eier. Ingen kan forsyne seg uten avtale. Enten det er snakk om eplene på trærne, verktøyet i garasjen eller bildene på veggen.

Tidspunkt: 25/01/2018 08:00