Bli med på et av våre seminarer og øk din kunnskap!

Tanken bak våre seminarer er å gi deg innsikt, kjennskap og kunnskap til tema og verktøy som vi jobber med til daglig.

Vårt mål er å øke din kunnskap om hvordan du kan benytte tilgjengelige kanaler for å markedsføre egen bedrift. Enten på egen hånd, eller ved å hente hjelp utenfra.

3 digitale nøtter til jul

FJUZ ❤️morgenstunder med faglig fokus og inviterer deg til 3 fredager hos oss i adventstiden. VI fyrer opp i peisen i vårt hyggelige fotostudio, og håper du ønsker å bruke den første timen av dagen sammen med oss.

Tidspunkt: 07/12/2018 08:00

Livet er en liten dings

Det er INGEN andre mediekanaler som kan måle seg med mobiltelefonen når det kommer til tilgjengelighet. Den er selve limet i mediedøgnet, og tetter alle lukene der vi tidligere ikke var tilgjengelige. Som bedrift må du vite hvilke kontaktpunkter som er viktige i kundens kjøpsprosess og hvordan mobilen spiller inn. På vårens siste FJUZ Frokost snakker vi om mobil markedsføring.

Tidspunkt: 22/06/2018 08:00

Lov & rett på nett

Internett er en digital variant av vår fysiske verden. Innholdet er organisert i domener, som kan sammenlignes med tomta du plasserer huset ditt på og huset i seg selv. Det som befinner seg bak disse grensene, tilhører eier. Ingen kan forsyne seg uten avtale. Enten det er snakk om eplene på trærne, verktøyet i garasjen eller bildene på veggen.

Tidspunkt: 25/01/2018 08:00