Ny nettside skreddersydd for din bedrift

Har du tenkt på at nettsiden kan være det første møte bedriften din? Da er det lurt å bestemme seg for hvilket etterlatt inntrykk du vil gi. I FJUZ samarbeider strategiske rådgivere med erfarne webutviklere. Vi brenner for design som bygger din merkevare og når dine mål.

Vårt mål er å skape gode brukeropplevelser på nett. Derfor er god webdesign, innsikt og relevant teknologi FJUZ sitt utgangspunkt når vi designer og utvikler nettsider.

 Kontakt Digital Leder Solfrid Djuve, og avtal et uforpliktende møte om hvordan vi kan hjelpe deg.

Målene for din nettside er vårt veikart

Hva vil du oppnå med nettsiden din? Spørsmålet er egentlig ganske enkelt, men ikke alltid like lett å svare på. Nettsiden din er ofte kundens første møte med din bedrift, da er det viktig å ha bestemt seg for hvilket etterlatt inntrykk du vil gi. Hva ønsker du at den som besøker deg på nett skal gjøre for å komme i kontakt med din bedrift?

FJUZ designer og utvikler nettside

Hos FJUZ samarbeider strategiske rådgivere med erfarne webutviklere. Med god forretningsforståelse, tett dialog sammen og med et nysgjerrig sinn møter vi kundene sine ønsker og utfordringer. Kartet vi styrer etter er dine mål. Og er det utfordrende å definere målene, hjelper vi deg gjerne på veien.

Les artikkelen “Fra idé til ferdig nettside” her  

«God interaksjonsdesign er en forutsetning for en positiv brukeropplevelse«

Nettsiden skal skape kontakt

Uansett hva du tilbyr dine kunder, er nettsiden ditt butikkvindu og din inngangsdør til de som ønsker å vite mer om deg og dine tjenester. Da er god struktur viktig, slik at det blir enkelt for kunden som besøker siden din å finne frem når de leter. Dette kaller vi interaksjonsdesign. God interaksjonsdesign er en forutsetning for en positiv brukeropplevelse. Heldigvis er det slik at steder vi liker, ønsker vi å dra tilbake til og vi anbefaler gjerne til andre. Førsteinntrykk er derfor viktig.

«Det endelige målet er alltid at nettsiden skal bidra til å nå dine mål«

Vi overrasker med de smarte løsningene

I FJUZ brenner vi for de gode løsningene. Heldigvis er våre kloke utviklere nerder, i positiv forstand ved å utvikle relevante, praktisk og nyttige digitale løsninger skaper vi både begeistring og nytte.

Vårt måle er å alltid få besøkende på nettsiden din til å utføre handlingen du ønsker. Vi kaller det konverteringen. Løsninger vi velger avhenger av dine tjenester, innsikt om dine kunder og målgrupper, og sist men ikke minst hvilke mål du har.

FJUZ designer og utvikler nettsider

En ny nettside trenger synlighet

En ny nettside kan sammenlignes med nyåpning av en butikk. Uten veier og en god veibeskrivelse vil det være få eller ingen besøkende i butikken. Det samme prinsippet gjelder ved en nylansert nettside. Når man gjør et søk på Google søker man ikke blant alle verdens nettsider. Man søker blant de nettsidene som har bygget veier slik at Google kan finne dem.

FJUZ har fokus på søkemotoroptimalisering (SEO) når vi bygger opp nye nettsider. Vi benytter riktige søkeord, skriver godt og relevant innhold, og bygger opp en nettside uten tekniske feil slik at nettløsningen er lesbar for Google.

For å sikre at dine viktigste tjenester rangeres høyt av Google kan Google Ads være løsningen. Plattformen lar deg kjøpe utvalgte søkeord, hvor det er konkurransen i markedet som bestemmer hvor mye det koster for et klikk. Det koster ingenting for en annonsevisning, kun dersom noe klikker på den. FJUZ Effekt er avdelingen hos oss som hjelper det med dette, og har lang erfaring med søkemotormarkedsføring.

Trenger din bedrift nye nettsider eller vil du at vi skal ta en titt for å pusse opp den gamle? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale eller et godt tilbud.

FJUZ Kommunikasjon er medlem av bransjeorganisasjonen Bra Søk og er Google Partner.

Logo av bransjeorganisasjonen bra søk
google partner logo