FJUZ skreddersyr nettsider for din bedrift

Har du tenkt på at nettsiden din kan være det første møte bedriften din? Da er det lurt å bestemme seg for hvilket etterlatt inntrykk du vil gi. I FJUZ samarbeider strategiske rådgivere med erfarne webutviklere. Vi brenner for design som bygger din merkevare og når dine mål.

Vårt mål er å skape gode brukeropplevelser på nett. Derfor er god webdesign, innsikt og relevant teknologi FJUZ sitt utgangspunkt når vi designer og utvikler nettsider.

Kontakt Byråleder, Lene Syvertsen Olsson, og avtal et uforpliktende møte om hvordan vi kan hjelpe deg. 

Målene for din nettside er vårt veikart

Hva vil du oppnå med nettsiden din? Spørsmålet er egentlig ganske enkelt, men ikke alltid like lett å svare på. Nettsiden din er ofte kundens første møte med din bedrift, da er det viktig å ha bestemt seg for hvilket etterlatt inntrykk du vil gi. Hva ønsker du at den som besøker deg på nett skal gjøre for å komme i kontakt med din bedrift?

FJUZ designer og utvikler nettside

Hos FJUZ samarbeider strategiske rådgivere med erfarne webutviklere. Med god forretningsforståelse, tett dialog sammen og med et nysgjerrig sinn møter vi kundene sine ønsker og utfordringer. Kartet vi styrer etter er dine mål. Og er det utfordrende å definere målene, hjelper vi deg gjerne på veien.

Les artikkelen “Fra idé til ferdig nettside” her  

God interaksjonsdesign er en forutsetning for en positiv brukeropplevelse

Nettsiden skal skape kontakt

Uansett hva du tilbyr dine kunder, er nettsiden ditt butikkvindu og din inngangsdør til de som ønsker å vite mer om deg og dine tjenester. Da er god struktur viktig, slik at det blir enkelt for kunden som besøker siden din å finne frem når de leter. Dette kaller vi interaksjonsdesign. God interaksjonsdesign er en forutsetning for en positiv brukeropplevelse. Heldigvis er det slik at steder vi liker, ønsker vi å dra tilbake til og vi anbefaler gjerne til andre. Førsteinntrykk er derfor viktig.

Det endelige målet er alltid at nettsiden skal bidra til å nå dine mål

Vi overrasker med smarte løsningene

I FJUZ brenner vi for de gode løsningene. Heldigvis er våre kloke utviklere nerder, i positiv forstand ved å utvikle relevante, praktisk og nyttige digitale løsninger skaper vi både begeistring og nytte.

Vårt måle er å alltid få besøkende på nettsiden din til å utføre handlingen du ønsker. Vi kaller det konverteringen. Løsninger vi velger avhenger av dine tjenester, innsikt om dine kunder og målgrupper, og sist men ikke minst hvilke mål du har.

FJUZ designer og utvikler nettsider

Vi overrasker med smarte løsningene

Kunder som kjenner deg – finner deg. Alle de andre gjør et Google søk.  Vi vet at XX% klikker seg videre til nettsider som presenteres på Googles første side. Derfor er det viktig at din side rangeres så høyt som mulig. Godt innhold sammen med god struktur gjør nettsiden din søkemotoroptimalisert (SEO). FJUZ har strategisk dyktige tekstforfattere som vet hvordan ditt innhold skal optimaliseres for søk.

For å sikre at dine viktigste tjenester rangeres høyt av Google er Google Ads løsningen. Å sette opp en annonse er ikke vanskelig, men å sørge for at du får igjen for investeringen krever systematikk og innsikt om Googles verktøy. Vi kaller det FJUZ Effekt, og har egne rådgivere som er eksperter på Google-annonsering.

Les mer om Google Ads her.

Trenger din bedrift helt nye nettsider eller vil du at vi skal ta en titt for å pusse opp den gamle? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale eller et godt tilbud.

FJUZ Kommunikasjon er medlem av bransjeorganisasjonen Bra Søk og er Google Partner.

Logo av bransjeorganisasjonen bra søk
google partner logo