Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Om Fjuz

Vi er kreatører, rådgivere, performance-spesialister, grafiske designere, fotografer og webutviklere som sammen skaper effekt.

Fjuz er en engasjert og nysgjerrig gjeng. Det kommer vi langt med når jobben vår til syvende og sist handler om å forstå folk. Kundene våre og deres kunder igjen. I en verden som går i 100 km/t, har vi tro på at vi må forbli nysgjerrige på både folk og fag.

At det som gjør oss i stand til å skape effekt, er evnen til utfordre og samarbeide med folk. Flaks da at vi er en «ja»-gjeng med store ambisjoner på vegne av kundene våre og oss selv.

Vi er genuint opptatte av å gjøre forskjell – enten vi jobber med små eller store merkevarer. Denne åpenheten definerer hvordan vi i Fjuz tenker og jobber. Vi tror det gjør oss til trivelige folk som er morsomme og trygge å samarbeide med. At vi kan vokse sammen med kundene våre, er for oss verdens beste eksempel på at folk og effekt går hånd i hånd. Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for din merkevare?

Kontakt oss på hei@fjuz.no / 35 50 82 00

Dette kan vi hjelpe deg med

Vår styrke er kombinasjonen av innsikt, kreativitet og gjennomføringsevne. 

Noen av våre kunder

Vi er stolte av å ha noen av Norges mest spennende aktører på kundelisten. 

Bli kjent med Fjuz-folka

Fjuz er en engasjert og nysgjerrig gjeng. Noen har analytiske hoder. Andre kreativt driv. Felles for alle er ønsket om å skape resultater på vegne av merkevaren din.