Med våre tjenester
når du dine mål

I FJUZ-universet skaper vi løsninger med gnist og engasjement. Sammen med faglig sterke strateger, kreative formgivere og dyktige fotografer lager vi spennende kommunikasjon som gjør at du kan nå dine mål. Vi hjelper deg med strategi, planlegging og gjennomføring av kommunikasjon som begeistrer og engasjerer.

Profil og Merkevarestrategi

All god kommunikasjon starter med å finne ut hva du vil snakke om og hvem du skal snakke med. Sammen med kundene våre definerer vi dine mål og målgruppe.  Vi hjelper deg rett og slett med å ta de smarte valgene i jungelen av kommunikasjonskanaler. FJUZ holder i prosessen fra produksjon av budskap og layout fram til praktisk gjennomføring av kampanjene dine.

Vi følger deg godt opp underveis i prosessen ved å sette opp en tydelig fremdriftsplan og sørge for tett oppfølging. God dialog og resultatanalyser gjør at vi kan gi deg de rette anbefalingene, slik at du igjen kan ta kloke veivalg.

Med strategi skaper vi grunnlag for gode beslutninger, mens analyse gjør oss i stand til å velge veien videre.

 • Definer målet ditt og hvem du vil snakke med
 • Ta beslutninger som er gjennomtenkte
 • Lær og bli klok av evalueringer underveis!

Idé

Vi elsker å formidle kundens historie med troverdighet og begeistring. Designerne i FJUZ er engasjerte historiefortellere som bruker form, farge og språk som de viktigste verktøyene når nye ideer skal skapes. I idéprosessen er kundens mål og forventning  startpunktet og strategi for å navigere oss frem til en idé. En god idé skal begeistre, men må også nå målbare resultater – først da har vi lykkes.

”Creativity is contagious – pass it on!”  Albert Einstein.

 • Historiefortelling handler om å begeistre og å være relevant
 • FJUZ jobber tverrfaglig og har egne AD`er, fotografer og illustratører som jobber tett med kunderådgivere
 • Våg å sette spennende ideer ut i livet

Digitale medier

Kommunikasjon skal skape lød og sette i gang en prosess. Den skal gi nytteverdi og være meningsfylt – det er jo først da er den relevant. I en verden der det stadig dukker opp nye digitale kanaler der man kan nå ut med budskapet sitt,  kan det være en utfordring å velge hva du skal si hvor og til hvem. Da er det godt å ha FJUZ med på laget.

Vi jobber parallelt med å tenke både praktisk og strategisk på vegne av kundene våre – her gjelder det å ha flere tanker i hodet samtidig. På den ene siden er vi nysgjerrige av natur og holder oss oppdatert på trender. Samtidig tenker vi alltid analytisk og fokusert på gjennomføring. Dette gjør oss i stand til å gi deg gode råd slik at du når dine mål.

Lekenhet og nysgjerrighet er vår drivkraft til økt kunnskap. Vi fascineres av nye medier og tester dem gjerne ut, samtidig som vår erfaring og kompetanse gjør at vi kan vurdere hvordan nyvinningene best kan brukes.  For FJUZ er det viktig å være gnisten som kickstarter en spennende prosess og løfter kundene inn i fremtiden.

 • Vær åpen og nysgjerrig i valgene av digitale medier
 • Veikartet er i stadig endring og analyse er ditt beste kompass

Sosial Medier

I FJUZ har vi en strategisk tilnærming til sosiale medier. Vi hjelper deg med å velge riktig medium og hvordan du bør kommunisere i de ulike kanalene for å nå dine mål. Vi deler gjerne den erfaringen vi sitter på etter å ha hjulpet kunder i ulike bransjer med Facebook og Instagram over tid. Noen kunder ønsker å gjøre det meste selv, mens andre vil at vi lager innhold, publiserer og annonserer.

Sosiale medier utfordrer oss alle. Muligheten for å skape sterkt engasjement på kort tid er stor, samtidig som kanalene i seg selv er i stadig endring. Noen opplever det som skremmende, vi i FJUZ liker det!

Foto, Film og Animasjon

I kampen om oppmerksomheten på nett er visuelle virkemidler nøkkelen til å skape stoppeffekt og engasjement. FJUZ har egne fotografer og animatører med høy kompetanse. 90 prosent av informasjonen som hjernen vår oppfatter, er visuell, så gode historier er ofte best fortalt i bilder.

Et bilde forteller mer enn tusen ord og en animasjon kan både overraske, glede og informere. Vi tør å utfordre det tradisjonelle for å nå dine mål.

 • Formidling av historier trenger mer enn en god tekst
 • Egne fotografer og animatører med høy faglig kompetanse

Trykk og distribusjon

Vi bistår med rådgivning og prosjektledelse av all form for trykk og distribusjon. Innkjøp av ark og rotasjonstrykk for ca 50 millioner kroner årlig,  gjør at vi kan forhandle gode avtaler på dine vegne.

FJUZ har over 20 års erfaring med prosjektledelse av store og krevende prosesser.

 • Fra design og layout til trykk av magasiner og DM er krevende
 • Vi jobber med komplekse distribusjoner med store volum, og har lykkes