Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Slik jobber vi med film i Fjuz

Slik kan vi hjelpe deg å fortelle historier som ikke bare blir sett, men husket.

Her ser du en smakebit fra noen av de mange filmprosjektene våre, og får innblikk i hvordan vi kan hjelpe deg å fortelle historier som ikke bare blir sett, men husket.

Vi behøver ikke fortelle deg at levende bilder gir merkevaren din et fortrinn i kampen om kundene. For all del, video er alltid en god idé, men det i seg selv er ikke nok. Så når vi skal introdusere deg for hvordan vi jobber med film i Fjuz, handler det mer om dette: hvordan skal du ikke bare bli sett, men husket, likt og aller viktigst – valgt?

Vi har noe å si, men hvordan?

Kundene våre kommer til oss med forskjellige behov. De vil informere, vekke kjøpelyst, skape intern stolthet og mye mer – kanskje alt på en gang. Her kunne vi skrevet masse fornuftig (lover) om fasene i prosessen fra idé til ferdig resultat, men sannheten er at den ofte er like forskjellig som kundene våre. Vi leverer filmer som står på egen hånd, men ofte er produksjonen en del av en større leveranse og markedsstrategi.

Se caser

Ok, så litt om prosess

Noen fellesnevnere er det, så klart. Vi benytter film som ett av virkemidlene for å overbevise målgruppen om å bruke tid på – og til syvende og sist velge – akkurat ditt produkt eller din tjeneste. Her samarbeider vi på tvers av fagfelt, kreative og strategiske folk, for å fortelle historier som ikke bare blir sett, men som gjør noe med seerne og hvordan de oppfatter merkevaren din. Så har du møter, ideutveksling, manus, storyboard, lyd, voice, musikk… alt som gjør en god idé til noe fantastisk, konkret og nyttig.

Ikke drukne i scrolle-havet

Hvis du først stopper opp ved en video der du ligger og svømmer i scrolle-havet, er det fordi den treffer deg på et eller annet vis. Kanskje vekker den nysgjerrighet, skaper innsikt, informerer, provoserer, får deg til å trekke på smilebåndet, relatere, reflektere, eksistere her og nå. For oss handler film om å kommunisere følelser for å vekke følelser. Mye av magien ligger i stemningen vi formidler, ved bruk av komposisjon, subtile detaljer, musikk og mennesker.

Møt våre fotografer

Gå for gull

Det trenger ikke alltid handle om de store følelsene (selv om vi elsker stolthet, nostalgi, kjærlighet); de kan vel så gjerne være hverdagslige. Samme hvor komplisert, enkelt, vanlig eller ekstraordinært temaet eller produktet er, kan vi vise det fram på tusenvis av forskjellige måter. Det handler om å finne en måte som ikke bare kommuniserer, men berører. Her går skillet mellom gull og gråstein – og i Fjuz går vi alltid for gull.

Vil du vite mer om hvordan vi jobber med film og hva vi kan få til sammen? Kontakt oss på hei@fjuz.no / 35 50 82 00.