Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Film, foto og animasjon

Film, foto og animasjon fanger oppmerksomheten vår på en unik måte. Levende bilder hjelper deg å vekke følelser og skape engasjement. Fjuz har over 20 års erfaring med levende historiefortelling og et eget fotostudio i Skien med alle fasiliteter.

Film, foto og animasjon kan forenkle komplekse problemstillinger, underholde, overraske og skille seg ut i mengden. Fjuz lager foto- og videoinnhold som er skreddersydd til formatet det skal vises i. Det være seg TV, sosiale medier, nettsider eller andre digitale flater.

Reklamefilm og animasjon

I dagens digitale verden har du kun mikrosekunder på å fange mottakerens oppmerksomhet, og få sekunder på å formidle budskapet ditt. Dagens forbrukere er utålmodige. Behovet for skille seg ut i mengden har aldri vært større. Dette vet du fra før, men nettopp derfor bør du ta en prat med våre dyktige fotografer og animatører. De har lang erfaring med manusutvikling og storyboards og god kunnskap om visuell formidling på tvers av bransjer.

Foto

Fjuz har over 20 års erfaring med bedriftsfotografering og reklamefoto. Hos oss jobber dyktige fotografer med allsidig bakgrunn, erfaring og interesser. Vi samarbeider med både store og små merkevarer – lokale som nasjonale.

Fjuz om film foto og animasjon