Vi vil gjerne høre fra flinke
folk! Send oss en e-post på hei@fjuz.no.

Nettside

En nettside som ikke fungerer optimalt vil koste deg dyrt. I Fjuz utvikler vi hjemmesider som møter behovene til eksisterende og potensielle kunder – og ikke minst – bedriften din. En nettside er ofte en potensiell kundes første møte med merkevaren din.

Ergo må den få produktene og/eller tjenestene til å skinne. Det er her forbrukeren ser hva du har å tilby og raskt gjør seg opp en mening: er dette noe for meg eller ikke? Brukeren skal oppleve nytteverdi og intuitiv navigering fra første stund.

Fjuz om nettside

Hva er en god nettside?

Dagens forbrukere er vanskelige å nå og holde på. Dermed er det ikke tilstrekkelig at nettsiden ser imponerende ut. Det er like viktig at brukeropplevelsen er god. Nøkkelen til suksess ligger i samspillet mellom brukergrensesnitt (UI) og brukeropplevelse (UX).

En god nettside fungerer i alle ledd av kundereisen og gjør det enkelt å konvertere potensielle kunder til betalende kunder. Samtidig skal det være problemfritt å følge opp leads, samle og analysere data, oppdatere innhold og drive digital markedsføring.

Fjuz utvikler hjemmesider som:

  • Er brukervennlige
  • Fungerer på alle enheter
  • Gir gode plasseringer i organisk søk
  • Gjør det enkelt å følge opp leads
  • Konverterer potensielle kunder
  • Tilrettelegger for resultatdrevet markedsføring

Nettside som gir resultat

Vi tar alltid utgangspunkt i hva du ønsker å oppnå med nettsiden. Sliter du med å få salg fra nettbutikken, generere leads, oppdatere innhold eller drive trafikk? Deretter ser vi på hvem målgruppene dine er og hva som trigger dem, hvilke behov du kan oppfylle og hvilke utfordringer du kan løse.

Et annet viktig aspekt er hva de potensielle kundene dine søker etter og hvordan du kan bli synlig i organisk søk (se nederste avsnitt). Dine mål og brukerens mål bestemmer hvordan vi legger opp design, funksjonalitet og innhold.

Fjuz har lang erfaring med å utvikle nettsider for små og store merkevarer. Erfarne webutviklere- og designere, rådgivere, performance-spesialister og tekstforfattere står klare til å skape enda bedre resultater for bedriften din.

Vår styrke er at alle fagområder samarbeider fra start, noe som sikrer en helhetlig og kostnadseffektiv leveranse.

SEO – til topps i organisk søk

I Fjuz elsker vi SEO (søkemotoroptimalisering). Hvorfor? Hele 90 % av dagens informasjonsinnhenting starter med et søk. Over 70 % av alle kjøp i Norge begynner med søk på nett. Google er den desidert største søkemotoren i landet. Er det ett sted merkevaren din bør være synlig, så er det her.

Dagens forbrukere er utålmodige. Kan du huske sist du bladde deg videre til side 2 og 3 i søkeresultatene? Å ligge her og slure er dødfødt for merkevaren din. Færre klikk betyr færre leads og potensielt færre salg. Derfor må vi til enhver tid sørge for at nettsiden gir en god brukeropplevelse og at innholdet samsvarer med hva brukerne søker etter.

I Fjuz jobber tekstforfatter og performance-spesialist i tospann for å sikre at både innhold og teknisk optimalisering blir ivaretatt. I tillegg kan vi hele tiden identifisere og gjennomføre nye tiltak som gjør at dere når og beholder gode organiske plasseringer. Fjuz er Google Partner og medlem av bransjeorganisasjonen Bra Søk.

Les mer om hvordan vi jobber med SEO (søkemotoroptimalisering). 

Plattform/CMS

Fjuz designer og utvikler nettsider i rammeverk/CMS som passer for din bedrift. For at vi skal oppnå best mulig resultat, er det viktig for oss å ta utgangspunkt i dine ønsker, behov og målsettinger. Vi tilpasser nettsiden slik at den er rigget for videreutvikling, samtidig som GDPR og SSL-sertifiseringer ivaretas.

I tillegg legger vi opp til at du enkelt skal kunne gjøre oppdateringer på nettsiden selv. Mange av kundene våre foretrekker imidlertid at vi bistår med oppdateringer og/eller publisering og produksjon av innhold.

Les mer om våre arbeider her.